Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čuj nema semafora... Pa ja sam možda i ćorav al de mi vi narode recite šta je ono na msm 15. slici na nadvožnjaku (u desnom gornjem uglu slike)???
Ako je S. Koreja na jugoistoku Azije, onda smo mi sjever Evrope...
fotografija br.5,uvozni podzemni voz...takve svabe odavno vise ne voze....odlicna turisticka atrakcija....sta ima jos osim fasizma da se vidi kad nemaju semafora???Nemojte da mislite da smo mi propala zemlja....nagledajte se ovih slika pa recite Amin
@vrisak Ne propala. Mi uopste nismo zemlja. A da, imamo semafore.
Makar im se ne rađaju nesposobna djeca koja se ne znaju boriti za sebe, već znaju srati po klixu i (ako su u mogućnosti) pobjeći vani.
Ko zali za 70- tim godinama i titom neka se preseli u sjevernu koreju. Isti su i zakoni.
Ni bulevari, ni spomenici, ni trolejbusi nisu pusti. Sve izgleda sasvim obicno.
ih, njima bolje nego nama. eno tramvaj ispoliran, tacke nema na njemu. doduse, jest da ne smiju mnogo da pricaju, al ruku na srce, sta je nama pravo na govor donijelo
a dje su im tramvaji