Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni drag grad isto kao i moje Sarajevo nikakve razlike bukvalno. Pozz za Mostarce.
Sve dok ne zalutas u zapadni dio grada pa ti navijaci glavu ne smrskaju
Bio sam i tamo i to za prosli vikend plus sam vatreni Zeljovac. Ko zna ko sam ja a Mostar ja vidim kao jedan grad mada znam da na terenu i nije bas tako ali ja sam se osjecao na obje strane isto tj sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iz kamena 60 stepeni, a odozgo 40 stepeni. Zamanta ti se kad duboko udahnes
Zovem jarana kaze zahladilo i u Mostaru , nije vise 45C nego 35C
Dodju Turski i Kineski turisti i kupe suvenire i vrate ih u svoju državu odakle su i došli
Pregrijava sad će kiša
Kolko su smokve Bgt
Bravo i hvala za Klix na lijepom prilogu o Mostaru i promociji turizma i ljepote i atrakcije BiH.Potencijal vlastiti treba koristiti što više.Da je sreće pa Neum izgraditi i pretvoriti u BH Dubai.Tu su mnogobrojne destinacije:Kravica,Blagaj,Trebinje,Stolac,Sarajevo,Boračko j.Bihaćki okrug,planine,jezera.....eto.Narode,samo naprijed koristiti maksimalno svoje prednosti.Nažalost,mnogi su nas prestigli.Ali nije kasno.
Zauvijek je mlaaaaad moj Mostar
Novinaru,ta djeca sto rade po Starom gradu su robovi koji za malu dnevnicu i bez uplate staza robuju HDZ-SDA politici ekonomske eksploatacije bijednika. Kolko si fiskalnih racuna vidio i u kojem apartmanu ces dobiti racun? IZ tu vuce konce neuplate doprinosa drzavi za ogromne kirije koje ubiru.FUJ bando lopovska vjernici na baterije.
Mostar ❤️
izgorišmo!!
Kakva greška je bila uvođenje neradne nedjelje. Potpuni promašaj!
najbolji potez ,da majka i otac sa djecom barem nedjeljom mogu skupa biti kuci ili otici na izlet.Banda kapitalisticka sto drzi trzne centre ubija familije.
Mostar je prelijep i hercegovina je prelijepa ali mi više ide na k to forsiranje “omiljeni biser BiH” ili što sam vidio na jednom plakatu za Kravice (“najljepši vodopad u BiH”). Ohanite malo, odite u Krajinu pa vidite šta je biser i šta su vodopadi, pogotovo Štrbački buk. To što vam je domet putovanja od sarajeva 100 km, ne znači da su jedino mjesta unutar te razdaljine “omiljeni biseri”.
Me nema veze. Neka za sve lokacije pisu omiljeni biser. Sve je to BiH jarane.
Pa to je sasvim normalno u marketingu da svi svoje mjesto nazivaju najnajanaj.... na Svijetu, a ne samo u BiH.
Uvalit ce im hercegovci izdaju boze nas sacuvaj
upeklo drama