Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam za jarana izdaju li račune , radnici prijavljeni ? Ako je tako onda je zaštitni znak države ne samo Konjica , a dok lokalni narkomani glume skipere , dok se cigani bogate iznajmljivanjem puknutih čamaca a državi ne prijavljuju ništa do tad daleko je od zaštitnog znaka …i nadam se da se neće čekati smrtni slučaj da se nešto poduzme u vezi divljanja po Neretvi .
Jedno od boljih druzenja sam ovdje dozivio.Prelijepo nesto.Tko nije bio ,obavezno otici.
Bio dva puta i opet ću aBd. Ništa ljepše od naše zemlje 🇧🇦🇧🇦
Ništa ljepše od raftinga, lijepa Neretva ❤️🇧🇦
Iz Krajine sam, koliko kosta neki dobar rafting na Neretvi? Imam osjecaj da ovdje u Krajini pretjeruju cijenama. Zna biti rafting i do 100KM (najduza relacija na Uni)
🥶🥶🥶🥶
Bio, na uscu Rakitnice u Neretvu ljepota, rostilj, kupanje, skakanje u kanjonu sa stijena, vodopad u kanjonu i prolazak ispod, pijes vodu direktno iz rijeke ili iz izvora usput.... ljepota
I sta kaze DIA SDA i Bosnjacke patriJote..izdaju li fiskalne na raftingu, Cevljanovicima, po Otoci sto prodaju cigare i duhan, na Heci?
Ne to nije kriminal kad ga Bosnjaci rade .... Ovo drzavu nije za.... Samo onaj koji je nije mogao zaj... A sve patriotizam, vjera ...kultura, fina prica kunu se u BiH!
Sta je lopovi i mrzitelji drzave , stetocine, krivo vam je kada vam se istina kaze