Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upropastise ga skorojevici i sadasnja “ elita” sjecam se oko 2000 god kad je bio svega 20-30 katuna.. sad vikendice, kucerine… fuj sve cemo uptopastit. Na red je dosao i Trebeviic, ima li u ovom gradu vise nekoga kome je stalo za nasu biducnost!
Nema, ja neki dan na kafu sa jaranima izasao, 10 minuta je jedan o felgama pricao, drugi o tik toku kako dobro zaradjuje, treci je naceo pricu o skupoci i divljanju cijena, taman sto sam dosao na red ja o prekomjernoj sjeci sume na Igmanu kako sve unistise u tome je ovaj prvi felgas ma hajde ne mogu se sad i za to sikirirati a ovoj ostaloj dvojici su neke obaveze iskrsle i morali su ici
Pogresno pitanje postavljas, pravo pitanje je "da li je nama stalo do nase buducnosti?". Samo nijemo sve posmatramo i ocekujemo nekog Supermena, Spajdermena ili bilo kakvog heroja, samo nemoj da se mi za sebe zauzmemo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Leglo primitivizma i krkanluka, zapuštene svekrve i jetrve i njihovi ljeljci sa stomacima na suncu i glavom u hladu (dakle raširenog droba i skupljenog mozga), usput i koja dvoguza i piva, obavezno razbijeno staklo u jezero, sve pod budnim okom narodne milicije koja se utopi u isti narod....to je sva psihologija hude Bosne i Hercegovine , koja crna ekologija i turizam??? deri i žderi, što više podereš i poždereš manje će ostati za one iza tebe.... ukratko odron.....
Klasican primjer "ljubavi" prema Bosni i njenim ljepotama. Ovo je primjer da u BiH zive upravo oni, koji je najmanje vole. A nema sposobnijih na svijetu od nas da sve sto je lijepo uniste.
PRESTANITE PISATI VI SVI U KOMENTARIMA I NAPRAVITE NESTO!! KO JE ODGOVORAN ZA OVO??? KO JE NACELNIK??? DAJTE NAM IMENA I PREZIME A JEBALI VAS SVE. DAJTE DA NAPRAVIMO NESTO DOSTA JE SAMO KOKOFAKANJA KO KOKOSKE NAJOBICNIJE!!!
Uzas. Zamisli ovako se ponasati prema prirodi i da ne samk drzava nego pojedinxi nemaju nikakav osjecaj savjesti, morala, etike ili barem empatije prema toj jadnoj prirodici. Dabogda svi koji svoje otpadne vode bacaju u jezero i okolnu prirodu dobiju najgore moguce bolesti - Ni vise ni manje nego tocno onako kako rade prirodi. Svakome prema zasluzi. Amin/amen.
Pretvoreno u otvorenu septičku jamu.
Ljudi su okolne izvore vode odveli u svoje vikendice, to je jedan od glavnih problema. A da je tu cirkus i pijaca, jeste. Grehota, strahota, sramota. Za Bosnu je najbolje da se ne pise o njenim izletistima. Cim sta dodje u javnost, kontaj da je to na putu svog nestanka.
valjda je svima jasno gdje je većina bosnjaka to ovako završi. Ne mrzim ali je realnost
Septicka jama se moze spasiti ako se sve srusi napravljeno neljudima .
Prokoško, Buna, Bunica, Vlašić, Trebević, Glavatičevo, Rujište, Vranica... Sve uništeno...
Oduzima dah kolioo ste ga devastirali gradnjom vikendica
Oduzima dah i zadah kanalizacije koju su vikendaši sproveli direktno u jezero!😱
Zovi to jezero, ali to nije ni sirina prosjecne rijeke. Moze pisac pricati o oduzimanju daha, ali onom sto je zakuhan izlaskom kanalizacije iz 100 kuceraka. Tu se sve te fekalije zadrzavaju, a i gdje ce otici, mozda kad sunce to sve ispari pa se u svom tom miomirisu malo i okupat nebil zavrsio na koznom specijalistickom. Da se to hoce drzavno organizovati, da kanalizacija idje drugdje, izgraditi staze, posaditi, napraviti odmorista.
Kada smo uspjeli zagaditi Vrelo Bosne, vodu koja izvire iz srca planine, a ne da necemo zagaditi neko jezerce, baru, mocvaru...ne znam kako bih to sad pravilno i nazvao...
Tačno. Da sam vlast ne bi mi niti jedna kuća zagadila vrelo. Rušili bi svojim bahatim rukama i ne samo to - vratili sve kako je bilo prije nego se ukopao sa kućetinom
Kako je moguće da se u parku prirode izgradi stotine nelegalnih objekata? Jezero je već odavno uništeno i pretvoreno u močvaru, od tih endemskih vrsta više nema ni traga samo vam još niko nije javio.
Moguće 🥺 načelnika umjesto vjetrenjače postaviti
Nije to vise jezero, to sad dodje nesto kao septicka jama