Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto Kreševo što ga je 1993 ArBIH i Željko Komšić pokušali da "oslobode" od hrvata i HVO-a...
Zivila hrvatska bosna
Lijepo je biti Bosanac. U ovoj nasoj lijepoj drzavi svakakvih ljepota.
E moje bošnje,glupi ste ko kur.c, ako je oko čuvao identitet Bosne to su bili fratri.
Lijepo samo sta ce ovi magacini i hangari ispod samostana. Zbilja ruzno i kvari puno sliku starog objekta koji treba da odaje mirnocu skrasenoj u prirodnom sumovitom bosanskom okruzenju. Izmjestite ove ruzne zgrade na drugi kraj grada pod hitno.
Ima li gdje Hrvata na mapi kada se gradio franjevački samostan?Naravno da nema ,kao ni Srba.
Ima mojih predaka kao graditelja i branitelja Bobovca.
Najljepša zemlja na svijetu,nemoj te dozvoliti da ove rak rane društva utiču na nas,idioti nacionalisti.Bosna i Hercegovina je zemlja svih nas,i ima mjesta za sve dobre ljude bilo koje vjeroispovijeti.Ovim nacionalistima idiotima Bosna i Hercegovina će dohakati.
Bosna... nismo svjesni 😒
Manje glupi clanaka i negative, vise pozitivni kao ovaj primjer.
Veliki broj fratara u kraljevskom Kreševu bio je mali da primi sve njih. Ne kontam recenicu. Mozda nisam popio kafu ali eto, ne kontam.
vidjeli smo snimak rusenja mosta. hoce li cvibavi milanovic odlikovat te heroje???
Zivjela Bosna i Hercegovina!