Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno prelijepa Bosna i Hercegovina !!!
kamen, krš i maslina vino, ganga, neretva sve to ima zemlja ta moja hercegovina
Što uteče ispod sablje turske, Što na vjeru pravu ne pohuli, Što se ne hće u lance vezati, To se zbježa u ove planine Da ginemo i krv prolivamo, Da junački amanet čuvamo, Divno ime i svetu svobodu. Sve su naše glave izabrane! Momci divni, isto ka zvijezde; Što su dosad ove gore dale, - Svi padali u krvave borbe, Pali za čest, ime i svobodu. I naše su utirali suze Vješti zvuci divnijeh gusalah. - Proste naše žertve svekolike Kad je naša tvrda postojbina Sile turske nesita grobnica.
prekrasno! obozavam planine...samo sto vise nemam vremena kao prije za planinarenje smrc!
nema uzivancije bez planine :)
prelijepa , a ispod ove planine je Blidinje i Blidinjsko jezero *_* tu sam do sada bio svake godine,ove nisam mogao zbog posla obavezno nas bude na stotine iz cijele županije znači Široki Brijeg,Posuše,Grude,Ljubuški dodju i gosti iz Mostara a najviše ih je iz Dalmacije jer obilježavaju godišnjicu smrti jednog njihovog planinara na ovu planinu svaki put kad dodjem idem u možda najljepšu crkvu u Hercegovini pored koje je izvor vode i tu se svaki put umijem u životu tamo nisam susreo Bosanca i to je glupo jer trebate posjetiti ljepote svoje zemlje,nek je Hercegovina ipak je i vaša koliko je i Bosna naša tako da dodjite ljeti na kupanje i planinarenje ili zimi na skijanje na Risovcu
Hvala na pozivu bio sam i opet cu, prelijepo
uvijek sam govorio nije problem u bosni nego je problem u njenom narodu......
UNIŠTITE ME NA ČVRSINICI I ZAPALITE ME
..burning Šemsa ;-)
sorry šta predstavlja ovo H ispred PLANINARSKO DRUŠTVO?!
Rvacko...pa razguli onda u lipu vasu i divi se prirodi, ako vam je stalo da naglasite sta ste!
sorry I SERB ! hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fenomenalno al' valja hodat' :D
Sta fali, dobro je za kondiciju, a bogami i za zdravlje. :-)
@Čuvar....u pravu si vala... @nasmijana.....ravnica, dekica......i, sagore kalorije na brzinu.. ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kakvu nam je ljepotu podario dragi Allah Dž.š.
herceg bosna ponosna!!!