Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 16. Ante sa zapadne strane, prerusio se u trebu od straha :D dzaaba Ante, znamo da si ti XD
Otvorih samo radi ove plavke na prvoj sliKi
A gdje su gooze ili je jos uvijek rano za kepchur istih? :)
Durkiću, zar se ne može do boljeg foto aparata doći, kao da radis sa mid range mobitelom. Reci firmi da kupe nesto jace, nikad vise klikova nije bilo.
Slika 16. Jak derpe.
Ko kaze da je neradni dan?
Jojjjj, evo i mene uslikali kako gusteram u Fejicevoj .. 😁😁😁😁😁
Koliko vidim, klikovci su patrolirali samo Istočnim Mostarom, neka se vidi jeko dijeli grad i hede vnago pored jeftinog bureka
Ne kontam kako ove trebe hoče izači sa ružnim muškarcima i upustit se u svašta, a sa mnom ni mukajet. Da li to meni fali osmijeh, hrabrost, kultura, bogatstvo? Samo bog zna! Privuku ih muškarci kao magnet!
Mostarke izlaze vani da ih se napuni?
Bas u basti?
Meni se ucinio Zisko od ove plavuse
Prelijepi dan danas za kavicu popit i laganu setnjicu :)
Skacem za petobu.