Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Talin I Estonija, jos su oni pod Rusima u njihovim glavama, bio, provjerio. Tuga I sirotinja, prostitucija cvjeta, criminal, Ruska mafija. Šteta, fina zemlja!!!
Sve isto ko u Bosni samo sto nema ruske mafije
Zaha Hadid je umrla 2016 godine. Ovo je studio koji je ostao iza nje.
Ne razumijem ova dva minusa? Sta sam pogresno rekao? Jel imamo zeljeznicku stanicu mladju od 70 godina? Vozove koji idu brze od 20km/h? Jel se gradi tramvajska pruga Ilidza-Hrasnica a nemamo tramvaja ni pruge mladje od 50 godina? A neko je spomenuo ljudi prave inkubatore i ne znam ni ja vise sta?
@gooUser922337x54 aha ta pruga je veoma bitna za hranicu, kad je naprave bice tamo izmjestena remiza a sad gdje je remiza bice poslovno stambeni kompleks :)
’taće Estonija😝
Dodijelili su joj projekt posthumno.
A kod nas Memic gradi prugu Ilidza -Hrasnica 😂