Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada srce kaze more novcanik kaze ne more :(
zamisli sexa na onom krevetu pod vodom............
Ja sam poreklom iz Brezojevice i plnaniu poznajem kao svoj dzep. Mislim da je Visitor zajedno sa ostalim planinama oko njega najlepsi deo Crne Gore. Uspon na vrh je zahtevan ali dostizan za sve koji imaju i malo kondicije. Osim osvajanja vrha moze se produziti pored Marasevog katuna ka obroncima Zeletina gde vas ocekuju tri jezerceta u kojima mozete videti i endemsku vrstu- mrmoljka, koji je nekad ziveo i u Visitorskom jezeru ali je neovlastenim pustanjem ribe klen pre jedno dvadeset godina tamo istrebljen. Sada je pored Visitorskog jezera, na mestu gde je nekad bio katun, podignuta koliba (podigli su je braca Rajkovici) koja je otvorena za koriscenje i koja moze primiti deset ljudi na prenociste. U medjuvremenu je i probijen put , na zalost, sve do Zizine kolibe pa je moguce opremu izneti kolima i do jezera i do zizine kolibe. Sve u svemu pravo je uzivanje boraviti na ovoj prelepoj planini, i ja joj se svake godine vracam.
wwWf2d , [url=http://wsuobpcfdyeo.com/]wsuobpcfdyeo[/url], [link=http://leuefwpqkoxo.com/]leuefwpqkoxo[/link], http://oprvkxfpwbig.com/
Da Visitor je stvarno poretbno doživeti više dana a ne samo jedan dan kao što sam ja imao prilike. Ovo su nove informacije o toj planini i zahvaljujem ZRajkovicu što ih je podelio sa nama. Koliko god da ne valja to probijanje puta do Žižine kolibe (u smislu ekologije i očuvanja okoline), toliko je dobro što može da se lakše dođe do ta dva strateški odlična mesta za boravak na više dana. Nadam se biće prilike uskoro da se opet ode tamo!
kaže:Gojko, hvala na interesovanju i na ovako lepom kmtonearu.Svakako, slažemo se sa Vama :)Greška 55/555 će odmah biti ispravljena.Srdačan pozdrav!
svasta
rađe bi u buća potoku u šupi živio nego u tom sranju u bojama, al da je kucica od bambusa, jedna plavka ugodno preplanula, barka, i DHL da dostavlja hranu jenom sedmicno jeb* las vegas cjeli zivot bi mogo tako
same skidaju gacice ovdje
karindjas u sobi a ribe ga bacaju
zamisli sexa.......
sve se moze kupiti za pare, ali samo iskusniji znaju da je kupovinja seksa puno jeftinija od kupovine ljubavi ljubav je kvarljiva roba!
@commi Lijepo rečeno...Raj, zaista...:)
nebi ja sve kada bi oni meni davali tih 15 milja dnevno
...atol, brvnara, sunce, more, pjesak, palme...raj...