Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UNESCO baština, pohvalno, ali praktično, Hrvatska je na drugoj obali i plašim se, ukoliko se zainteresiraju da tamo nešto konkretnije urade po pitanju turist. sadržaja ostaćemo bez ovo malo turista koji dolaze. Plitvice na 30 km udaljenosti 1.500.000 posjetilaca. Krka 500.000 ili 700.000, nebitno. Dakle, za ovakve, slične sadržaje, postoji potražnja i turista ima. Izgleda da naši stručnjaci ne znaju kako dovesti turiste, ili ne možemo ponuditi ništa dovoljno privlačno.
Prvo bi bilo dobro asfaltirati put do tamo... red je
To je to,kada je Una najljepša rijeka na svijetu.
Zelim vam puno srece da dospijete na listu UNESCO-a i zadrzite te ljepote, inace ste gotovi. Previse je kandidata koji su u stanju to sve za godinu unistiti.
Propade Bicakcicu sansa da za 50.000 KM ujebe nacionalno blago.