Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morate li cim neki influenser prdne objaviti kao vijest?
Ili ti ne odgovara što se piše pozitivno Sarajevu
ovome sto se kune bogom: ja sam iz sa. nista sto ona pokazuje mi nije strano. try again. ako treba neka tamo satro parizanka da predstavlja sarajevo onda smo stvarno u q r cu.
Draga Parizanko, ako odete u dio Bosne i Hercegovine sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom, tamo cete sresti mnoge Parizane, nisu to oduvijek bili, odnedavno su postali Parizani, vise ne idu na sendvic sa sirom i salatom, samo na PARIZER!
Samo gledaj....I uzivaj. Nek crknu dusmani
Sta ce je odusevit ? Guzva, tenzije, bahatost, nekultura, primitivitam, mafijasluk itd. Grad cine ljudi a ne zgrade i parkovi. Sarajevo vise nije ono iz 80 i 90 tih. Kazu prave sarajlije da su u sarajevu svedeni na 17 % ko PDV Hvala ne bi vas zadrzavo
@Komentatorvi...sve to mozes reci I za Pariz, NY....Beograd. Nije Sarajevo velegrad....ali ima dusu bolju nego sva ova tri gore zajedno. Hvala I tebi na komentaru....
Hvala Abdulahu Skaki za ovo, da nije bilo njega nebi bilo ni zicare
2aha, holandjanin (muz nase saarjke) dao svu lovu i nadgledo vecinu transkacija. Zato je i napravljeno
Medenko, dosadio si i bogu i ljudima sa svojim lazima! Mali, primitivni, neobrazovani zeleni, bas vas niko ne sljivi niti 1%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo je lijep grada za zivot, samo kad bi se nekoliko stvari uredilo. Vece plate, zastita radnika za prekomjeran rad, dotjerati gradski priejvoz, autoputeve i trotorare. Sarajevo je relativno blizu mora, imamo lijepe planine, nisu nam daleko ni Beograd ni Zagreb, ni Rim, ni Venecija, grad je lijep i ima sadrzaja, imamo pozorista i kina, kafice, dobre tržne centre, nije preveliki grad itd itd Samo da se dotjera nekoliko stvari ovdje bi bilo bolje zivjeti nego vani
Kako se nasi iz EU ne javljaju da pricaju o razlikama ono u BiH sam čuvala ovce dok u Minkenu čuvam neku babu čekam da se ukaki.
Nema većeg grada na svijetu da za dvadeset minuta možeš biti na planini. Tu prednost ne znamo iskoristiti, a neko bi milijarde zaradio na turizmu.
S konja na magarca.
S konja na magarca.
Pariz prop'o čim je došla na Trebević u Sunnylend da radi
lijepa zemlja s poganim ljudima
debialna klasična
Ujutro kad tek ustaneš, pa otvoriš prozor, pa kad duboko udahneš miris zagorjelog čumura i opanaka. Neprocjenjivo.
To ljubavi. Naša Bosna je vrh samo imamo ljude koji se bave politikom a ne bi trebali. Nigdje vidjeti pravog Bosanca u politici već dekadama.
Svi osim nas znaju da je BiH ljepa zemlja.