Zadivljujući kadrovi
0

Parižanka koja živi u Sarajevu otkrila šta ju je oduševilo u našem gradu: Ovo je moj pogled

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Djevojka koja živi u Sarajevu, na TikToku poznata pod korisničkim imenom Peanut Butterović, je otkrila šta ju je oduševilo u našem gradu.

Naime, ona je kao jedan od razloga zbog kojih bi turisti trebali doći u Sarajevo navela Trebević. S laptopom je sjela u kafić u blizini žičare da završi poslovne obaveze.

"Napravila sam pauzu kako bih zapalila cigaru i ovo je moj pogled. Došla sam raditi u jednom kafiću koji se nalazi 20-ak minuta od centra Sarajeva i ovo je pogled", rekla je.

@peanutbutterovic If you like nature and haven’t visited Sarajevo, this is your sign! 👀 #sarajevo #bosnia #trips #europe #tourism #view #mountains ♬ original sound - Calvin Klein

Ranije je pratiteljima otkrila koliko vremena je potrebno da se od centra Sarajeva dođe do Trebevića.

Iz stana je izašla u 12:41. Vozila se tramvajem do Vijećnice, a onda se sastala s prijateljem. Išli su žičarom te je snimila zadivljujuće kadrove glavnog grada Bosne i Hercegovine. Na planinu su stigli u 13:20.

@peanutbutterovic Replying to @Amila How long does it take to go from the city centre of Sarajevo to the mountains, without a car? 🤔⛰️#sarajevo #sjj #bosnia #balkantok #internationals ♬ original sound - peanutbutterović 🇧🇦🇫🇷

Stranci koji prate ovu Parižanku su bili oduševljeni videima koje je snimila te izrazili želju da dođu ovdje.

"Pikaj mene! Trebam ići na Trebević", "Izgleda kao Genovia iz filma 'The Princess Diaries'", neki su od komentara.

Parižanka je ranije govorila o stvarima koje su joj pomalo čudne u Sarajevu, ali i "ismijavala" strance koji ne razumiju naš mentalitet. Također je preporučila koje kafiće i klubove treba posjetiti.