Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god ne mogu biti gori od Neuma :)
Pa sta ces na betonu ?
Ma nema, prava ljepota... Al jučer. Gledaj prvu sliku, porušeno sve
vlada im je kao i naša
Cisti primjer kako ljudi od ovozemaljskoga raja znaju da naprave pakao na zemlji sebi i svima oko sebe...
neke me slike podsjete na sarajevo
...prestići će nas sigurno...eno na termama u Sarajevu vec dopustili ženama da se kupaju u hidzabima...užas fuj bljak! ne otišo im ja više nikad za 16 maraka maj.ku im njihovu!
A vidi tamo nasukanih brodova što su ih pirati nafatali pa nasukali.
Joj mene. Pa to su jahte :)
Nova turistička destinacija za naše vehabije, kao u dženetu. Posle uživanja na plaži u ponudi ima specijalna teroristička obuka "gusarsko baratanje" a naveče party sa pomotanim djevicama na plaži što čavrljaju. Top ponuda za 199km i nov bickl da stignete iz Bosne za Somaliju :-)
Vehabije ne idu po ovakvim drzavama. Oni vole biti u Evropi, dobijati socijalnu pomoc i laprdati o svojim uvjerenjima. Nece ti oni u ovaj jad.
Slabo da ce iko normalan otici tamo na odmor znajuci da islamisticke teroristicke grupe samo cekaju strance da ulove za klanja
bog nek mi oprosti al mrzim crnce kineze,indijce
mozes to i drugacije tj. ljepse upakovat, tako sto kazes nemam nista protiv kineza, crnaca i indijaca al daleko im bila moj kuca :D
e da smo se mi držali dalje od njihove (kineske, indijske, arapske, afričke) kuće danas nebi: jeli iz porculanskih tanjira, pili iz staklenih čaša, koristili šampon prilikom kupanja, pisali na papiru (i dalje bi isklesavali crteže u kamenju), pili kafu... poserem se na rasizam i na rasiste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)