Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavidim ovim avanturistima, putuju, uživaju, ne trče za skupim telefonima... Ogromno iskustvo
Imo bi Frojd svasta o tebi rec.. A ovo izbjegavanje sarajeva u nizu.. Vjerovatno je neka zavist.. Ali nebitno, ne placas me da jedem jabuke i da te psihoanaliziram.. Zavist je prirodna.. I ne treba je se stiditi.. Niti je potiskat.. Nego je treba pravilno tumacit.. Ti sjedi u svojoj mracnoj sobi i pokusavaj shvatiti ko si, ali tako svijet ne funkcionise
Meni se cini da je ovaj ambasador Crne Gore za uvoz Kolumbijske gudre hahaaha Zasto svi ovi ''putopisci'' i avanturisti sto secu svijetom ne kazu ljudim i kako se finansiraju na tim putovanjima, siguran sam da ne radi na benziskoj pumpi ili trznom centru.
Ne hvala
Ovaj je bolji od Badjuna, dobar lik
Vedran Bađun najjači
Sta ima Vedran Bađun, nisam te prepozn'o
Mi koji sebe nazivamo civiliziranim ljudima, jako puno bi mogli nauciti od naroda koje smo nazvali primitivnim. A da li je primitivno postovati i paziti nasu planetu koja nam daje sve potrebno za zivot i vise od toga?Nije.
Vedran Bađun je najjači lik.
jabi volio otputovati u albukerki posjetiti pustinje njumeksika
Poglrdajte na YT Badzuna,lik ide gdje ne smiju ni životinje krocit
@MedoIzPecine crnogorski dijalekt ako nisi znao je najčistiji.pored toga nema miješanja ć i č, dž i đ. Nema izgovora umjesto glava, gloova. To što si ti zatvoren i nemaš širine u razumijevanju drugog i drugačijeg te vjerovatno svrstava u neku od gore navedenih kategorija.
Sta je pisac želio rec ?
Ima jedan Kolumbijski atletičar u disciplini "Šmrče na 100 metara".
Hvala, dosta mi je lokalnih plemena...
Obradovace djecu, donijece him slatkisha, bombona I cokolade. Hajvanu nash, da djeca kvare zube industrijskim proizvodima, da se navuku na secer.
Blago njima sretni su
Otkud mu pare da luta ? Kolko samo karta kosta do juzne amerike! Svi hoce snimat, nece niko lopate