Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotine automobila ce unistiti posljednje bosanko selo. Da je kojim slucajem asfalt...bile.bi 1000 auta
@branimir stulic već je uništeno jaro, drago mi je što sam bio prije par godina dok je iole bilo selo kakvo jest, svaka šuša je vidjela i hoće da dođe, autom naravno...
Kakvi komentari ljigavaca, kaze moras biti "seljak" da bi volio prirodu u svojoj zemlji, nevjerovatno zar ne? Volim te BiH ❤
Samo treba ici u prirodu i bjezat iz zagajdenog grada
ja odrastao na ovome , posjetite Bobovac i bit ce vam jasno sta Bosna sve ima
Ovo je Zivot💚💚
Jel ovo Advija na slici?
Nadomak Sarajeva, a pripada opštini Konjic. 😁
Ima li i hladne cedevite?
Nije tačno da je poslednje. Ima jos jedno i počinje isto sa slovom L. LAKTAŠI
selo fali u grad se svali.
Nekoliko milijuna zabilježilo sustav e-visitor 2019 dolazaka stranih gostiju tamo. 😂😂😂😂😂
Lukomireee, Lukomireee, moje selo diiičnoooooooooj, Đe god odem, đe god odem, meni neobiiiičnooooooooj!
Ako je vec jesti paradajz, umjesto Makarske, jedi ga u Lukomiru. Zasigurno ce i prijati vise, ne samo jer je zdraviji, ne samo jer ces u Lukomiru biti pocascen domacim somunom, pitama i jos kojekakvim tradicionalnim bosanskim 'zarafetima'. Mnogo bitnije, pratice te ljubazan, dobronamjerni smijesak bosanske nane, umjesto podrugljivih pogleda 'ispod oka' drugdje... A dok ovakvih bosanskih idila ima, znam da jos ima bosanstva u Bosni. A koliko dugo - ne bih se usudio prognozirati.
Brdo mi hvali a u ravan se zavali.
Odmor za dušu i tijelo. Rado posjećena lokacija za mene. :)
I odnesite sa sobom svoje smece
na putu od Babinog dola do Lukomira,Umoljana,ima vise kafana i restorana nego u Konjicu..napravili su na Bjelasnici sve osim turisticki atrakcija,,,RUGLO..