Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno treba posjetiti ovaj Shuttershock, prelijepe im plaze...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mozda ljudi ne smiju javno podrzavati gospodina Hadzikadica ali ce to uraditi kada bude trebalo Mirsad Hadzikadic DANAS 21.9. u 19:00 h u Centru za kulturu, GORAŽDE govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #novaBiH
Upravo sad na Tučepskoj plaži, Slatini, u hladovini borovine čitam ovaj tekst i ne bih se baš mogao složiti da su ljepše.
vidi kae mujo ljepote...sunce, pijesak i voda...ne seri haso i primakni se mjesalici...
nista ljepse od Tuzlanskog mora
Gdje su slike Slanog??
heble ih te plaze....pijesak mi nekako presitan
Jest al u fotošopu.
Bio sam na nekim mjestima koja izgledaju preludo na slikama i reklama i uvjerio se da to ništa ne izgleda tako impresivno u živo. Sve je marketing, a j Bosni bi ti trebalo 10 godina da obiđeš sve lijepo što se nudi od prirode.
Zašto nema Neuma ovdje? 😁
Ja bih volio zivjet u ovom Shutterstocku gledaj lijepota
A gdje je nama svima poznata neumska plaza
Koju da turim na desktop hmmm ????
4 i 7 najjace