Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u RSu obiljezavamo novu godinu uz Boru Drljacu i orkestar Opanci s Drine
@drinajedina Podrazumjeva se ;)
@DrOn387 majstore suze si mi natjerao na oci od smijeha sa ovim komentar om.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebao sam za novu godinu u Pariz 4 dana, al me nisu izvukli na nagradnoj igri
hahhaha dobar...
Ispade, pola Bosne ce u Dubai. Prosle godine, su tek u cetvrtoj agenciji napunili autobus za Veneciju, nisam znao do par dana pred N.G. hoce li se uopste ici. Na 10000 stanovnika moguce da ce jedan ici za Dubai, pustite te turisticke supljare.
pitanje je koji bosanci ? 90% visi kod kuce i ne ide nigdje
A gde putuju Srbi i Hrvati?
Al sta je meni interesantno, a ostvarivo iz Bosne, prava istocna Evropa. Bugarska, Ruminija, Armenija, daleka Rusija, 'nepoznato' za turiste, al tamo puno pravih starina, prirode, bas lijepo i 'egzoticno', a 'nase', istocno, slicno al drugacije. Ja bi radije tamo malo da vidim, i jeftinije je usput iz Bosne, i blizu relativno. Bolje neg Italije i mora, malo 'off the beaten path', i dobre i trebe tamo. To je moj 'prijedlog'.
I da me ne shvate pogresno, Italija je the best, predivno, nema 'ruznog' mjesta, naravno, tamo treba otici ko moze, al onda poslije, za promjene, nekako mi ovo interesantnije, egzoticnije, i vise me vuce, avanturusticki, a i jeftinije od tamo.
S sve kriza, ko fol, joj, sad ste se odali. Bolje se zivi od prosjecnog Amerikanca, ovdje ako ode u ribolov i kupanje malo za 4. Juli na planine neke, taj je prosjecni hadzija. A Bosanci malo u Dubai, pa skok do Maldiva na brckanje, Toskana, Sicilija, Bec jarane, Bec! Ima se s cim, ponekad Maldive al nikad heroin.
Svi kukaju u Bosni i Hercegovini nemoze se zvijeti, ko zna on ima u Africi para.
Novalicu Fadile-ocekujemo tvoju reakciju na ovo rasipnistvo...
posteno zaradili😉
točnije bosanske guzonje
Jedva čekam najludju noć da se dobro naspavam.
čime se bave ti bosanci i hercegovci pa da mogu čak do tamo dobaciti?
privredni kriminal, utaja poreza, korupcija, ucjenivanje, kamatarenje, pljačkanje, crpljenje drzavnog proracuna i slicne poslovne aktivnosti..
@KvaternikEugen1861 ma ja, nije to za nas koji pošteno radimo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nekima se Bas moze, a sve se kuka.
ko ide na maldive obicno ne uzima godisnji odmor. jednostavno se ne pojavi u svom ministarstvu ili drzavnoj agenciji. moze im se tako
Dobro ko ima para ali hvala bogu svijet i ima vise danas nego prije 10 godina za takav luksuz. prije par godina bio je luksuz stati u red za vizu i otici do njemacke.