Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neum isaran ustaskim natpisima na svakom cosku, gadi mi se
A Hrvatima je lijepo gledati ljiljane i arapske natpise u Jablanici, Sarajevu, zenici?
bosnjaci ne idite u Neum,idiite u crnu goru !
Kao prvo moraš platiti kompletan zakazani termin u slučaju ranijeg odlaska zaboravi na povrat novca.Ležaljke na plaži vrijede onoliko koliko gazda misli da če biti lijepo vrijeme.Na žalost osjetio na svojoj koži nikad,nikad više.
Bosnjaci picite u Crnu goru ili Albaniju.Mijenjajmo destinaciju dok se hrvati ne promjene.Prosle godine svi koji su bili u Neumu su dobili šugu i herpes.Cistija je Miljacka,nego neumski zaljev.Smece od mora.
Gdje u CG otici na more sa porodicom?
Neum - morske Bikodže :D
samo čekajte, al uvijek ćete bit raj za sirotinju radničku...niste bolje ni zaslužili
Da mi plate ne bih tamo otisla!
neum bi mogao biti nesto kao montecarlo,samo da znaju neumljani to iskoristiti i da ih pliticke igre puno nezanimaju
Pišalište, a još i skupo
Neum prema Kleku je prelijep. Od smjestaja do mora. Naravno ko voli odmor ko voli da se umori na ljetnom odmoru za njega Neum nije. Prvi put bila prosle godine na pocetku sezone i odlusevilo me. Po meni je Herceg Novi samo jedna veca bara od Neuma bar sto se mora tice.
Neum realno ima kapaciteta da bude solidno mjesto za ljetovanje, ali , pošto je to dio kopna koji pripada BiH to znaci da mi nismo u stanju napraviti javni wc da valja
Svi u Neum, hebo fasisticku hrvatsku
@KIKS3R Mislim na teritorijalni fasizam, ipak je Neum Bosna i Hercegovina...
@KIKS3R I u Barceloni nema spanske zastave pa je spanija, tako da šokci mogu svirat qurcu.