Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al se google translate nesto dobrano pokvario hahhaaha
fantasticna zena.
Sreća da ne mora u penziju kod nas, bi joj onaj osmijeh spao sa vilica.
Hakija@,Ti se zezas, mozes to molim te da objasnis? a ako malo bolje razmislim i nemoj, mislim da ti nemas sta fino da kazes nego gluposti da izvaljujes....
Sretni su ljudi koji su proveli radni vijek u poslu koji vole.
koliko je ona turbulencija prozivila
Mora da se putnici osjecaju sigurno sa tobom..Baba draga ti zapljeces jezikom a kamoli nogama.. Sramota kad ih vidis u Minhenu na aerodromu sve po 60 godina i 100 kila moraju bocno ici izmedju sjedista.. a onda naidzu lufthansine plavke pored njih ko avioni.. sve bolja od bolje
Pa jel ti sad smeta sto mislis da je prestara da radi ovaj posao jer jedva hoda posto ima ovoliko godina, ili kako izgleda? Malo si se pogubio. Mene cisto sramota ovakvih kao sto si ti.
@JabaBabaBu izgled babe na fotografiji uposte ne komentarisem.. ali jednostavno mi nije Kjut da baka u 80 godini radi taj posao i poslodavac ne uradi nista i kaze sto je dosta dosta je vrijeme je za penziju. .radi se o pripravnosti ako dodze do problema.. ono za sto su stjuardese tu... sigurnost putnika..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najstariji leteci sisar
Kaže da su joj godine proletile...
IMali koga da je služi ?