Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi pojma nemaju, bar sto se nas tiče. Pa mi se najvise volimo zajebavati na svoj račun, slabo koji vic sa Nijemcima mi pada na pamet
najjaci vic koji imamo je hans na mitraljezu
A onaj kad su došla dva Nijemca, Suljo i Mujo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ovo je očekivano ali da se u BiH najviše šale na račun Njemaca to je iznenađujuće
Italijani gospoda, najvise na svoj racun.
Tko li si ti!? Ti, što dodiruješ me s tolikom snagom nježnosti, kao tminu noćnu, tajnovito, mjesečina kad ovija, obasjava. Samo ti razliti znaš ljubav, tako posebno, kao jutarnju rosu, u mom oku. Tko li si ti!? Ma, koliko daleko bila, tu si, ka tebi putevi neprimjetno vode i njima pogled odvodiš moj, što pita se- Zašto, moja duša, baš tebe traži i bez tebe ni sanjati ne zna!?
😔
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😊
99% viceva o Bosancima smislili su Bosanci, to samo govori o visokom socijalno-civilizacijskom nivou. Samo plemenski nastrojeni narodi šale na svoj račun nagrade po šaljivdžijinoj glavi...
Ta će Croasani zbijat sale na nas racun,humor im je totalna bezvezarija.Nisu svjesni da prepričavajući viceve ,o Sulji i Fati u nedogled ispadaju idioti.
Pa svaki dosljak iz BiH u koji se doaeli u Hrvatsku, Srbiju ili Crnu goru je predmet za zajebanciju jer je boze moj Bosanac isto ko i nama Sandzaklija ili Albanac uvjwk se sprdalo sa dosljacima
Mi smo predmet ismijavanja za sve. Nazalost smo DNO EUROPE!!!! Cak je zvanje Albanije, sem u Svedskoj i Svicarskoj, BOLJE NEGO ONO BIH!
Jedna Marina, hrvatica. Birvaktile je plaho voljelja da se sali samnom.
Citav zivot u BiH i nisam znao da se salimo s Nijemcima najvise, jadi nas znali.
Susjedi se sale na racun Bosne , jasan pokazatelj da su nacionalisti.
Bila dvojica Švaba, Mujo i Haso...
Kada se šališ na tuđu račun a nikad svoj, puno govori o tebi kao pomedincu ili narodu. Najzreliji su oni koji se šale na svoj račun.
Realno gledajući da vide svi koliko je glup bošnjo sprdali bi se svi sa njim. Nametneš im strane plaćenike i dezertere koji rasprodaju sve što se još rasprodati može, nametnu ti Dodikovog sestrića za predsjednika FS, nametnu ti selektora Savu Miloševića iz Bijeljine čethničkog ekstremistu koji je govorio ni mrtav ne bi za BiH igrao. Što je najgore toj reprezentaciji je zabranjeno izvan 32% da igra i još glupi bošnjo, ide navija za te smradove.
" Savo je bila patka. izmisljeno.
Predmet sprdnje u cijeloj regiji.
Naravno, niko se ne sprda sa jadnicima...
A da, mi kao 'nemamo sale o Crnogorcima, Srbima i Hrvatima. Ja evo ni jednu salu o Njemcima ne znam.
Bosna je vic sama od sebe🙃
Logicno da se salimo sa Njemackom, jer je to nasa druga domovina, jos uvijek Hase i Huse rade u njemackoj, a kad se hoce sami nasaliti, dodju na odmor u Bosnu da ispricaju viceve rodjacima koji nikome vise nisu smijesni jer su njih dvojica su vec dugo u Njemackoj, a narod ovdje je mnogo ljubomoran, pa cak i na Hasu i Husu