Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz slične vukojebine je i Fadil šljego
@Miko05 mislis da bi Fadil bio sposoban da se popenje uz ovo?
Zgodne djevojke te čekaju na ---- Hotsial.Com
OVI STO SU GRADU KADA SE NAVUKU NA KABLOVSKU, PINK I HAYAT
Nedostajes mi... cak i jutrom, kad ne zelim da otvorim oci, kad ne postoji razlog da pocnem novi dan... Jer san je, ipak san, i u njemu si sveprisutna.. Vijesti sa klix-a ,... poneka -dobra stvar- sa radija.. Poneka bezvezna poruka.. i tvoje prepoznatljivo -halo, ima li te..?! Sve je isto samo tebe nema... Da osmijeh se za trepavice slijepi... Da jutro na tebe mirise.. Nedostajem ja sebi cak i vise......Nedostajem sebi ..onakav , kakav sam samo sa tobom bio.
⭐🌙❤🧚‍♀️🐉❤⭐🌙
Sad ce nam jopet nakav virus donjet
Majmuni se penju da vide majmune Nek ponesu i kamere pa nek ih uokvire sa kreljavim zubima.
Zamisli mati te posalje po mlijeko u granap, selo noze...
Ovako su u Sarajevo dosli poslije rata s brda i ojebina kojekakvih gdje su se samo divljaci parile iz svih dijelova BiH a danas su to najmocniji ljudi u Sarajevu, kupili diplome ili zavrsili faks pod punom ratnom spremom (nisi ga smio ni oboriti) , sjede u parlamentima i vjerni su clanovi stranke, dilaju narkotike, drze kurve i shisha barove, pozaposljavali svu mogucu i nemogucu svoju familiju
Majku vam kinesku, crknite zohari
Napravit ce zicare za turiste, a stanovnici opet merdevinama
zayeb
ovakvi "nasi" su se spustili i u Banja Luku poslie rata i ostadose.
Pojeli sve slijepe miseve, nisu vise imali od cega zivjeti.
Odoh ja tamo.
Eh tek sad? Kod nas su sisli u grad sredinom 90-ti.
šljegli 😂
pravo me ovo čudi
Isto Alija rahmetli,i on je samo konto kako će Bošnjake izvuć iz siromaštva
@gooUser1583265015 djiki rahmetli predsjednik nije ratni zlocinac, sto tvoji jesu!