Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa nasa BiH 🇧🇦❤️
Naravno da je BiH, lijepa i gizdava nasa domovina ❤️🇧🇦
Dzevade utece. Utece medjedja
Nista posebno ... Bio sam...izvikano ljudi izobliceni ko zombiji...narod cudan asocijalan....prespavao i bjeziiiiii vise nikad..
BRAVO MAJSTORE - SVAKA ČAST!!!
ovo je samo jedan ribnjak. jedna lasta ne cini proljece. U Medjedji zivi sirotinja. Povratnici, nije im lahko. Bio, vidio.
Hajde sada fabrikasi sta je bolje da je otvorio nas Halil..
Onaj ko ne poznaje taj dijo moze povjerovati Ljepa je priiroda bas taj dijo na uscu rjeke Lim ali ubrzo ces se uvjeriti par kilometara niz Drinu da krije najvecu deponiju smeca To su ti strasti ljepote sa gorcinom u zelcu
Nije dijo seljacino, kaze se dio.
lijepo i mirno mjesto
Sto ti je ljubav prema Bosni. Gdje god bio, tesko Bosna moze iz njega. Lik je spucao brdo para, a realno ovo je jako slabog potencijala. hem nema ljudi, hem nije atraktivno. Al nema para za koju on popije kafu na svojoj Drini.
60 km je Sarajevo aerodrom, mozda malo puliciteta I to je to
Cestitke za inicijativu. Lijepo izgleda.