Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Lukomiru je dobra lukmira.
Nazalost gdje se pocelo graditi sa ciglom bez fasade. Umjesto da se proglasi spomenikom i da ne smije nijedna kuca da odstupa od originalnih, ovo ce nazalost ako se nastavi biti samo obicno selo gdje vise niko nece dolaziti.
Modernizacijom putrva, postavljanjem rasvjete te renoviranjem kuca mijenjajuci autentican izgled... sve ovo brzo ostaje samo lijepa uspomena. Bosnjo napaceni, ne zna istinski cijeniti ono sto ima. Ubi ga merhametluk.
kakva modernizacija puteva, kakve rasvjete, to su sve izmisljotine, mozda ima koja moderna kucica, ali manje vise sve je Ok, ko smo mi, i sta smo u stanju pokvariti (voziti camce ispod starog mosta), prokosko izgleda nedirunta priroda...
Modernizacijom putrva, postavljanjem rasvjete te renoviranjem kuca mijenjajuci autentican izgled... sve ovo brzo ostaje samo lijepa uspomena. Bosnjo napaceni, ne zna istinski cijeniti ono sto ima. Ubi ga merhametluk.
Velika podvala kapitalista. Ljudi su oduvijek koristili prirodne resurse, ali bez velike pohlepe, i priroda se može sasvim lijepo očuvati. Međutim, sa dolaskom kapitala, uporedo sa enornim uništavanjem prirode i ljudi, dolazi i ova kvazi-ekološka osviještenost. U stvarnosti, tzv. bogati bahato uništavaju sve, a tzv, siromašni moraju da žive bez sredstava i izigravaju prijatelje majci prirodi.
ima li iko iz sela da je prisustvovao dodjeli ove nagrade. Sve neki utegnuti gradjani i gradjanke na slici, USAID ovo ono.
kakva glupost i koje bacanje para, a sve fol eksperti, strucnjaci. Najbolje sto su mogli da skontaju, eee ajmo napraviti izbor za najljepse selo, i uzmu pare od amerikanaca. XD Pustite selo neka bude selo, a ne turisticka atrakcija, pogotovo turisticka atrakcija bez ikakvog plana da se to selo zastiti i ne unisti.
Takodjer zelim da naglasim da od takvih prijekata onda najvise koristi imaju nasi lokalci iz ovih organizacija koji se poslije ugrade da organizuju turisticke ponude u ovim selima. eto ukratko
Eh kad sada pocnu uspjesni i bogati da naprave od ovog sela kao sto su napravili od Prokoskog jezera
Pa da stvarno je sramota da gore nema prodavnice neki trzni centar 🤣