Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko su najgori, ali znam da su Bosanci najbolji turisti u Turskoj, zato i idem samo tamo na ljetovanje. A jadran!? pa naravno sidjem do naseg Neuma naobdan. Hrvatsko primorje izbjegavam, cak i kada mi je, kao nekidan bilo ponudjeno besplatno ljetovanje za cijelu porodicu. Fino platim koju marku manje u Turskoj, laganini od kuce do aerodroma pijehe i hadzijam u Turskoj.
Fakat potpuno se slazem sa LUL-om naas ima samo na makarskoj rivijeri. Moze hrvatska i bez bosne ne bojte se nece susjedima biti lose pa da iz sazaljenja idete u makarsku ;) Fakat uzas cijelo Sarajevo preseli u makarsku zato bjezim na otoke tamo nikako nema nasih :)
kakvi bosanci ba, maknite se malo do makarske, nema nas nigdje...
zabari zabarski
MA NEMOJ HOHSTAPLER, ZAHVALJUJUCI BOSANCIMA HRVATI BERU VELIKE PARE ZATO NEMOJ DA PRICAS GLUPOSTI !!!!!!!!!!!! A PO PITANJU GOSTOLJUBIVOSTI (HRVATI) VAZE ZA JAKO HLADNE I NEKULTURNE LJUDE (IZ PROVJERENIH I ZVORA).
Ma da Bosanci u Hrvatskoj su sigurno najomrazeniji... U Hrvatskoj je najvise nasih turista gdje god da odes. Treba da nas nose ko malo vode na dlanu.
Sumnjam u ovo za Svabe :o)
najomrazeniji turisti - bosanci u hrvatskoj