Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec narednog vikenda zatrpano smećem, gdje mi kročimo trava više ne niče!
Pa kako ćemo posjetiti kad je u vodozaštitnoj zoni.
Lijepo oko. Ali, gdje nestade rimski nadgrobni spomenik?
Jel iko pitao Fikreta Hodzica kako se ovo moze izkoristit? O, da…on je u prdekani…
Ilidža je nekada bila poznata po ljekovitim termalnim vodama koje su sada otišle u zaborav, tj. završile u raljama privatnih hotela za grijanje bazena i prostorija.
Seljak Ibrahim Berilo je upropastio vrelo Bosne. Sere se u izvor
Bio, sa zemlje izgleda bezze, ko i ono jezero (cuj jezero 🤣) na Stojcevcu. Nista specijalno, zaraslo bilo sve okolo kad sam bio, a sa zemlje ne vidis to sto trebas da vidis.Iz zraka, moram priznati, izgleda bas cool i mogla bi se fina atrakcija napraviti.
Milina al kad uđeš u prirodu svoje smeće u džep pa u grad u kontejner.
Jes, neka lokva kako se snijeg topi, cudo neviđeno
Prelijepo
Hvala, sace prvi Maj Odoh baciti limenku
Jeste li ikad čuli za Mrtvo more ?! Ja sam ga ubio !!
ne
Sad ce Muzur i Stambolic ukrasti i ovo kao što su onaj stećak 😂😂😂
Baš me zanima ko mu je dao ime Ilidžansko oko i od kada datitara taj naziv?Sve su ovo neke novotarije,akumulacija vode u vodovodu i zove se Ilidžansko oko.Evo grohotom se smijem.
zato jer se na elidzi pozdravlja sa đes okoooo sha ima