|

Jedan od najluksuznijih aviona na svijetu ponovo sletio na mostarski aerodrom

Jedan od najluksuznijih aviona na svijetu ponovo sletio na mostarski aerodrom
217
Piše: R. D.
20.5.2019. u 12:01
47
komentara
217

dijeljenja
1/4 Foto: R. D./Klix.ba
2/4 Foto: R. D./Klix.ba
3/4 Foto: R. D./Klix.ba
4/4 Foto: R. D./Klix.ba
Na Aerodrom Mostar ovog ponedjeljka ponovo je sletio jedan od najluksuznijih aviona na svijetu, atraktivni crni Boeing 757 200. Poslovna elita koja koristi ovaj avion doletjela je u grad na Neretvi i zadržat će se do popodnevnih sati.
Avion je to koji smatraju luksuznim hotelom s krilima, a pripada američkoj kompaniji TCS World Travel, specijaliziranoj za privatna i luksuzna putovanja. Sam avion je prerađena verzija Boeinga 757 koji u standardnoj izvedbi ima 233 mjesta. Luksuzna inačica predviđena je za 75 putnika, a unutrašnjost je uređena u skladu s luksuznim dizajnerskim rješenjima poznatih svjetskih inžinjera iz ove oblasti.


Nakon Mostara avion će odletjeti za Sarajevo, a svojim ekskluzivnim gostima pohvalili su se i na službenoj Facebook stranici Aerodroma Mostar, kazavši da tokom godine TCS organizira nekoliko različitih putovanja u trajanju od dvije do četiri sedmice na razne destinacije. Svako putovanje je isplanirano do najsitnijih detalja i prezentira se prilikom odabira ture, a putnicima se daje mogućnost da ga dodatno obogate svojim željama i zahtjevima.

Isti ugledni gosti bili su u Mostaru i prošle godine, a domaćin je, kao i ovaj put, bila turistička agencija Fortuna Tours.
Prijavi grešku


Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...