Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luksuzniji avion od aerodroma
@Reis Trebali su stepenice ofarbati u crno,Crnkovići !
TREŠNJE STIGLE UVELIKO VELEŽ PRVAK LETEĆI HOTELI U MOSTARU MA KAD IDE IDE
Jesu dosli da investiraju ili da zanzigu?
Inače, koliko su ovi katolibani na aparatima što u njihove 3 mahale preko bulevara u Mostaru niko živ ne ide niti su ikome interesantni? Koliko boli da u gradu koji misliš da je tvoj ne smiješ prijeći bulevar jer si na tuđoj teritoriji, i to na onoj zbog čega je taj grad poznat i zbog čega svi dolaze u njega? Hahah
Bolje tekstove djeca u osnovnoj sastavljaju, ko je sletio?
I šta, opet stigneš kao i sa najjeftinijim.
drugi jebu a ti se muzafere kupaj
Dodik kupijo Covicu poklon.
cool
Blago nama
Testiranje Hercegovacke TRAVE i njene provjere kvalitete koja se prodaje u Mostaru i nakn adne provjere u Sarajevu i njenog identicnog kvaliteta te mogucnosti njenog izvoza sa etiketom Medzugorja.