Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu i njihovi osli u Njemacku???
Jug Italije je od 60 tih godina poznat po odlasku na jug njemačke
najljepsa drzava na svijetu. prelijepa obala, planine, arhitektura, hrana, kultura. i po meni najbolji ljudi.
Drago mi je što si tu, U mome sjećanju, U stihovima, Jer bez njih ne bi mogla, Da mi navratiš u srce, Pa noću u snu, Da te zagrlim, Da me utješiš i da me opet pogledaš tim sretnim očima, Onima što si me pročitala, Kao knjigu...
😘❤️🧚‍♀️🐉❤️😊
Ma i mi smo kao otok u evropi samo što nama niko neda da ostanemo
I njihova vlast kao naša, možda se jednog dana i kod nas desi
Kako se na sardinijskom rekne "Salam-alejk"?
kapitalizam ubi
jesu li rekli sta o koza nostri, ima li njih ili su iskljucili jedinicu iz sistema naplate :D
Ako je vlada "izdvojila 45 miliona eura kao potporu za preseljenje" i ako "treba imati u vidu i da vlada neće uvijek dati cijeli iznos od 15.000 eura" onda nije tačno da "je dovoljno da obezbijedi gotovo 3.000 domaćinstava" nego najmanje 3.000.
Ne da se preseli bilo o nego Talijani iz unutrasnjosti. Nece dati Muji iz Visokog. Daj napisite taj naslov kako treba, pobogu...
Bjeze i Sardi otamo,samo excluzivni turizam,a najljepse ostrvo na svijetu,al neče niko da ćuva koze
Da, nezaposlenost 40% a najrazvijenija je poljoprivredna grana
mogu li i penzioneri
Ako ima Dzamija idem ako nema da napravim ...
Lijep naslov ali nude stare kućice a zauzvrat moraš radit za siću komunalne poslove i nije nešto!
Hodao godinama van Bosne i sve prelazio sa boljeg na bolje i u nekakvom relatinom uspjehu se vratio. Nije sve u parama, ko ima slična iskustva zna da se ni tamo ne dobijaju bez posebnog truda i trošenja zdravlja. I u Bosni se mogu praviti pare ko hoće i da se bude zadovoljno.
Gdje da potisem?