Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je prosao. Mogli su mu plinsku bocu postaviti kraj bicikla...
i pusitit plin da curi xD
...u Kini vidjeti psa lutalicu bi jednako bilo u Bosni vidjeti tele lutalicu
Klix ispravio tekst, puno hvala!
Stara ti je tmurna
Neka bude sretan sto mu nije niko pri prolazu kroz BiH mazn'o biciklo.
_""Bosna je jedno tmurno mjesto. Nisam se zaustavljao jer je bilo vrlo teško pronaći hranu. Također, BiH je, u smislu ljudi i atmosfere, dosta hladna zemlja. Postoji mnogo pasa, oni nisu ljuti i agresivni ništa više nego naši psi u Irskoj. No, nekad su me znali pojuriti usred noći što mi je dalo dodatni adrenalin i snagu", rekao je on nakon okončanja utrke." Bosna nije tmurno mjesto, nego si ti došao tmuran u Bosnu! Za hranu si slagao! Ako se igdje možeš pošteno najesti, to je Bosna! Psi su u tebi osjetili negativni naboj prema Bosni, zato su te zaganjali. Baš mi je drago, NEKA SU! :))
Klix je uporan da ne koristi usluge lektora, valjda tako štite svoju nepismenost. Auto je muškog roda, tako da je ovog biciklistu udario auto a nikako ne udarilo auto. Otpor korekcijama i poboljšanju pismenosti je očito tvrdoglavo urođen.
Glup si k'o kur*c , smrad obični, irski.
Da je jaran svrno kod Jovana ukafanu drugubi priču pričo - i stigo bizadnji nacilj, ali to nije bitno...
Nema razvrata kao kod njega kuci
čuj Bosna je jedno tmurno mjesto...ma, čini ti se jarane..
On da kaze nama da smo hladni. Bio sam tamo 20 dana. Svaki dan je padala kiša. Niko ne da uci u dvoriste a kamoli u kucu. Policija patrolira u punoj borbenoj gotovosti sa bornim kolima, a iza 22 sata nema napolju zive duse.
eto sad irac kreten sto je to rekao. pa nisu irci uvezli te pse u plemenitu bejha. pa ne drze ih irci zavezane dok su mali a kasnije na ulicu. o jesu ti irci kreteni. zamisli bezobrazluka, sta kaze, ganjale ga cuke, a kretena u pm
Klinac bi proputovao jedanaest zemalja za jedanaest dana da se nije Juga raspala...
Hahaha
Irski kreten :) Nacija degenerika su oni.
eeee pasha moj..mene nema zašta pas ni ujest......
A vidji ga jes pirgav. Ipak hvala mu sto nas je posjetio!