Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra prezivljavanja, u nasem blizem komsiluku ima penzioner sa penzijom od 315KM , a potrosacka korpa 900KM !
@Kattana Potrošačka košara je 2000Km,za četveročlanu obitelj.
@zderemBurek.... bolje ti je da zderes burek nego da "pametujes" sa svojim lazima i dezinformacijama. Herceg Stjepan je rodjen u istocnoj Bosni u 15. stoljecu, bio je bosanski plemic ,sljedbenik Bosanske crkve, koju su nazivali - heretickom.Bosanac , plemic, Herceg Stjepan je bio ponosni heretik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ideja ima, volje ima, kako za ovaj lokalitet tako vjerujem i za ostale širom BiH, ali ne možeš ti doć sada i početi provoditi ideju na Starom Gradu, treba neka dozvola, a dozvolu nećeš dobiti bez vladajuće elite koja tebi neće dati dozvolu jer kontatju da ga oni nekako mogu bolje unovčiti i lovu u džep. Sve u ovoj državi se svelo na to kako državnu imovinu rasprodati i za 4 god postati bogat, to je naša državna politika.
Fenomenalno izgleda, ali ne znamo mi iskoristiti potencijal toga nažalost.
Pare i promocija privlače filmske producente. Lokacija ima svuda. Promociju Dubrovnika u GOT-u Hrvatska je platila masno. I sad joj se kroz turizam vraća stotinu puta jače. BiH za tvrđavu u Blagaju nije postavila ni putokaze. Ako se odbro ne raspitaš okolo, ne možeš je ni naći.
guzite li vi sta klixovci?
Kad se ne mozemo pohvaliti sa onim, sto smo mi stvorili, odlazimo u proslost, koja nema nista zajednicko sa sadasnjicom.Mjesta, koja su ostavila tragove treba odrzavati. Kad gledam ove slike, mogu samo ustanoviti.Blagaj govori sam za sebe, ako slike mogu zamijenuti rijeci..
Stjepan bi se okrecao u grobu da se probudi
Zaposleni u TZ nemaju veze s Mostarom, Blagajom itd.. Obicni stranacki kadar ciji je cilj samo uzeti platu na kraju mjeseca i to je to..
Nema sadržaja kao npr hotel, restoran, srednjovjekovni obrti i sl. Samo poskoci i gušteri
Tvrđava bi i danas bila čitava da je nije zmaj spalio.........bar tako misle mala dijeca.
DODJI U MOJ ZAMAK
Nije da nema ideja, nema mozga!!!!
Ovo je sigurno iz dona turaka 😂
Herceg Stjepan rođen je u Foči oko 1405. godine kao sin kneza Vukca i Katarine. Focaci su i tada drmali visokom politikom ;D
@Kattana Vlah ba
Suludo je pricati o turizmu uopste sve dok se ne krene redom: osloboditi drzavu od smeca (kroz drakonske kazne za bacanje papirica) i popraviti ceste zajedno sa izgradnjom biciklistickih staza i urbanih parkiralista da se “smiri” saobracaj. Sve ostalo je kao da se prica o slagu da torte, a nigdje torte nema