Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na slikama
Baš..
Nema na čemu 😉
Cestitam
Za ovakav clanak gdje je pozeljno da se vidi interijer hotela, oni stave samo jednu sliku, a na neki glupi clanak ide deset I vise slika.
Vel'ko "S",majka mu stara...!!!
Haj ne serite.
po čemu je jedan od najboljih hotela ? po različitim i jeftinim vaznama za cvijeće ili po ojebini oko ostolova koja se da uočiti preko slika ? zašto laž narode pa u laži su kratke noge
Niso skonto,nije ovo slika tog hotela,iza ovog zida naprijed ti je basta hotela,ovo je najvise sto su mogli uslikati.
pa zar ostli objekti u ovoj kategoriji nisu imali da poredaju par saksija visa i da pojede jer je izgleda poenta u sakcijama. Bar se iz prilozenog tako zakljucuje.
O pa bas lijepo.Bravo
Od srca cestitke iskrene
Bravo
U 2017 bio sam u ova 4 prva grada Medellin i Cartagena su daleko najljepsi gradovi
Bilo se ovdje par puta.Preodlicno
Bravo