Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih se slozila sa ovim clankom, niti sa dosadasnjim komentarima. Vec neko vrijeme sam u francuskoj i za to vrijeme sam stekla dosta prijatelja francuza. Gdje god da dodjete jako su ljubazni, sto se ne moze reci za nas narod. Istina je da ne pricaju eng, ali to je zato sto ne zele i ne trude se. Ni englezi s druge strane ne zele uciti francuski:D Glupo je donositi zakljucke o nekoj naciji na osnovu ovakvih jos glupljih clanaka. Pozdrav
iz iskustva kazem da su francuzi jedan od najvecih govana narod. To je toliko arogantno i kada bi pitao francuza ili francuskinju da li govori engleski, odgovor bi vecinom bio: Gospodine, mi smo u francuskoj, ovdje govorimo francuski. Hitler i njemci su male mace sto se tice nacizma, francuzi su ih pretekli davno. A njihova arogantnost je presla sve mjere, jer smatraju da su oni kolonijalisti, a da su svi ostali robovi. Amerikance i Njemce takodjer nevole, ali samo iz razloga sto su manji od njih.
I da je zajeban turist :P
i da govori njemacki i engleski...
nek si ti nama rek\'o da si bio u tunisu i egiptu
Ovo je 1000000000% istina, imao sam priliku u Tunisu i Egiptu, biti u hotelu gdje su franzuci bili u vecini, i takvu stoku nigdje nices naci. Sto se tice engleskog isto je tacno, na obicno pitanje, za doruckom jedno jutro jel slobodno mjesto za jednim stolom, gdje je sjedio jedan franzus, poceo mi je brbljati nesto drsko na francuskom, ni ne trudeci se da trunku pokusa razumjeti sta hocu. Trpio sam, toliko dugo dok me jedan nije uhvatio gnjaviti na francuskom, uzaludno mu govoreci da pricam samo engleski i njemacki, ja sam ga onda lijepo na nasem poslao u p----ku materinu, onda je konacno shvatio da je vrag salu odnio. Francuzi najgori turisti, potpisujem, i iz iskustva mogu reci da jesu.
A Bosanci?