Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga ge strah njemu svejedno u kojoj klasi govno izlazi..
@Bosancero1 nije drug. Letim i strah me je. Sa eurowings ili wizzair osjetis sve, kao po makadamu u Fići. Medjutim, kad sam letio i Dubai, to je vec od avionskih vrata bio uzitak. Stjuardese ko da ih za miss svjeta biraju, hran restoranska, usluznost na nivou 5*. A mirnoca leta i sav ostali komfor se nemoze ooisati. Elem, 6 sati proletilo bez sekunde straha.
A izgleda da se moze igrati igrica :D
To je izgleda udarna informacija...😜
@TinTin @Edo Dobro ovi au za dugi let,a nasi za Tuzlu i Sarajevo su medzunarodni Airbus A319 koji su sa svim ok. Normalno da nemoze VW bit Mercedes naprimjer. Ali dobro je kad imamo letove za Sarajevo i Tuzlu..
Voz u zraku
Ispricajte nam o putovanju cirom i "brzim". To je nas domet.
Kad avion počne padati svi su u istoj klasi
@APOPHIS Utjesna siromaha materijalno i duhom.
Kakva je ovo glupost od clanka? Autor izgleda da sam nikad i nije letio pa lupa ko maksim po diviziji
Čuj ima alkohola kod Arapa, otkad to?
Dzaba biznis kalasa kada ćeš pasti sa economy
Nije govno neg se pas posro