Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mogu prespavao bih drugu polovinu decembra zbog pretjernane euforije, a januar zbog analiza uapjesnosti 2018. Bas je ljudaki mozak varljiv kad pomialis da neki misel da ce biti bolje ako ne zapnu i ne urade nesto da im bude bolje.
da bas se vidi po prolaznicima na ulici svi besni ko kerovi i nervozni
Vlašić je planina sa neiskorištenim kapacitetom. Dosta ljepša ljeti nego zimi. Već godinama dvosjed trune pored hotela a koriste se oni smiješni tanjiri na liftovima. Uložiti malo i uzimati još vise a ne čekati da narodu dosadi pa nešto ulagati.
Sa ovim iz Medjugorja ne moze nitko ziv jbte... cega su se likovi dosjetili... otvoriti aparmane i po Vlasicu i tu pare jamljat.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Nekad davno je postajala u ovoj zemlji srednja klasa. Sad ili imas previse ili si gola bijeda. Nisu komunisti valjali eto vam narode nacionalisti i niste zasluzili bolje.
Balije, vehabije i mladomuslimani .na haparatima.......slavi se Nova Godina klerofasisti.
Djesi kozmopolito, oglabaj mi kitu!
Moja nova godina nastupa 1 sep. 😊☝️
Gosti u novogodišnjoj noći koji će zabavljati prisutne su extra!
Bio sam na Lech-u Schladmingu,Bischofshofen-u,Bohinjskoj Bistrici,a ove godine nigdje ne planiramo,ali nas Vlasic je ljepota tako da iducu sezonu i novu godinu sto posto dolazimo,ipak je domace najbolje i najljepse.
na sta ljudi trose pare..cccc
Vlasi sa svinjama u stali slave i zajedno slusaju baju malu knindzu
Ja sam već gore i naložio sam da se topi snijeg!
Ne slavim novu godinu. Samo slavim 14.Januara Srpsku Novu Godinu
@prck0 ahshaha,jooj
Kriza ubi u bosni,,samo da mi neko pocne kukat kako je tesko kako se ne moze odHebat odma
ko ima slavi, ako nema....slavi i on jbg
a ko*