Putovanja
3

Dobre vijesti za one koji znaju uživati i ljeto pretvoriti u spektakl

Zamislite ljetovanje sa pogodnostima koje će odmor pretvoriti u doživljaj iz snova koji ćete željeti ponoviti i sljedeće godine, a nalazi se doslovno nadohvat vaše ruke.

Postoji put do pogodnosti koje će vaša osjetila znati cijeniti, a dodatni užici ne mogu doći u boljem trenutku nego što je ljetovanje na Jadranskom moru. Na lak način možete doći do hotelske dobrodošlice u vidu besplatne boce šampanjca, 30-minutne besplatne masaže ili pak košare svježeg voća.

Upotrebom Mastercard kartice ovoga ljeta u Hrvatskoj naići ćete na brojna vrata koja otvaraju dobrodošla iskustva poput degustacije maslinovog ulja, poklona u vidu kravate ili marame, gurmanskog doručka ili jednostavno - ogrtača i papuča.

Na brojnim mjestima duž hrvatske obale, u brojnim hotelima, barovima, restoranima i na koncertima u prilici ste sebi dozvoliti više od običnog odmora. Besplatno piće i jeftinija vožnja samo su neki od simbola pažnje koje pružaju pojedine trajektne luke i marina Hramina na Murteru s predivnim rutama turističke plovidbe.

Gurmani će biti zahvalni svojoj kartici jer u odabranim restoranima mogu dobiti besplatan liker uz svaki naručeni desert, možda sam desert koji neće morati platiti ili vrhunsku kafu nakon istog takvog jela.

Prigodni pokloni čekaju i goste hostela, aerodroma, luka i klubova koji na svoje putovanje odluče ponijeti svoju Mastercard karticu. Postoje i sitni benefiti koje ćete znati cijeniti, a koji dolaze u vidu olakšanog plaćanja parkinga ili brendiranog vaučera.

Ljeto više ne mora biti splet dugotrajnog planiranja i stresnog računanja i odmor konačno može postati raj za one koji znaju kako uživati - samo provjerite pogodnosti na mastercard.hr.