Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsi grad na svijetu! :)
Mislis na Zenicu? Hah
@nedonymous Zenica je prelijep grad isto :) U "bliskoj" buducnosti ova dva grada ce se sastaviti i postati jedan veliki megagrad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
djikani koji su otisli u sumu devedesetdruge na aparatima
Kakav voljeni grad, neka se svaki dan od jutra do mraka zahvaljuju Bogu da su spašeni ,,uspješnog,, vođenja države Bosne i Hercegovine od njenih kvazi lidera. kako su nam sposobne vođe, narod jede iz kontejnera. Što je najtragičnije naše vođe nisu svjesne a nemaju ni prijatelja da im ,,šapne,, koliko griješe otimajući narodu svako dostojanstvo i pravo na normalan život. Oni jednostavno od njihovog raskošnog života nisu kadri da sagledaju kakvu su bijeduu u zadnjih 20 godina proizveli.
Mislim Mostar je puno ljepsi, ali hajd
Zivot je kratak za Sarajevo. (A.Sidran)
Prelijepo, a ti si Nuno legenda (y)
Umalo ne pročitah: Dnevna doza smoga u Sarajevu. Ja sam danas dobio svoju dozu u Tuzli, a vjerujem da ni Sarajlijama ne manjka istog.
Nema te na memmli strani
lol
Koliko je samo tih "Dnevnih doza" po facebooku...
Lijepo !
Sarajevo............puna usta rec Sarajevo
@dis2 hello................u daljini
@dis2 kod mene sunce...................nema magle ni na vidiku