Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno!!! Bosna i Hercegovina ima nevjerovatan turisticki potencijal. Ova ruta da je u sloveniji predsjednik bi dosao da je obidje i da je predstavi i izreklamira..... Samo se kod nas dobre stvari blate i podanistavaju...... Fenomenalno!!!! Jos jedan detalj, njemacka od biciklistickih staza (citaj smjestajni kapaciteti, prodavnice, restorani uz i u blizini staze) godisnje zaradi 80 miliona eura. Kaze narodna poslovica pametnom i isaret dosta!!
@BikKojiSijedi a jesi neko zakeralo :P Nema ti najdrazeg Mostarca pa dosadno ?!
@BikKojiSijedi hahahahahhaah a jesi li cuo za onu : ''Covjek uci dok je ziv''. To je bila samo bezazlena permutacija slogova...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
extra tura!
Boze,boze da imamo pameti koliko ovih ljepota dunjaluk bi se savijao kod nas.Ali mi na um pada ona narodna: BOG TI DADNE NA MOSTU A UZME NA CUPRIJI
Sve neki novinari, seru o politici non stop ovdje, a ne znaju razlikovati nacionalnost i religiju.
@Dopeman u srednjovjekovnim zapisima smo bili deklarisani kao bosnjani/bosnjaci - dok smo bili pod crkvom bosanskom. Ne vidim razloga za mijesanje religije u naciju. Da su nam komsije pametno kao sto nisu, svi bi mi bili bosnjacki muslimani, katolici i pravoslavci, te zajedno radili na napretku ove drzave.