Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj osjecaj kad prodjes carsijom i nikoga ne razumijes sta cavrlja oko tebe
Ma Sarajevo je brend citavu godinu,posto sam odrasla na carsiji,mogu vam reci da sam do vjecne vatre stizala za pet sest minuta a sada mi treba dobrih dvadeset i to je pod upitnikom,sve vrvi od stranaca.
jesi ulovila kojeg
i kad nema SFFa kad prodjem gradom ne sretnem nikog poznatog
Samo se nadam da će svi platiti boravišnu taksu kao što je mi plaćamo u Hrvatskoj, Crnoj Gori ili nekim daljim destinacijama. Hvala!
Konacno pozitivne vijesti,da smo u necemu i TOP vijest u pozitivnom smislu.Jos da nam bilmezi u vrhu shvate da ulazu u SPORT to bi bilo super.Eto imaju priliku da 2017 Sarajevo prezentiraju svijetu kroz odrzavanje EYOF-a.Europski Omladinski Festival zimskih sportskih igara.Da nam planine ozive samo da odrjese kesu a ne sve u vlastiti dzep.
Noćni život = Nargila O čemu pričamo?! Gdje nam je kakav klub,diskoteka? Žalosno
Pročulo se da j klix generalni medijski internet partner SFF-a.
Pa neće zločinačko četnička Banjaluka i njeno kvazitakmičenje u možeš mislit DAJAKU hahahahahhahaha....................najveća sportska i kulturna manifestacija u nakaradnoj izdrkotini RS -. DAJAK hahahhahahahahahaa
Nemoj zayebavati imaju oni i Jelen beer fest. :)))
EDINDANDO.... Davno sam ja ulovila moju ljepsu polovicu i to dok je bilo romanticno kada smo zakazivali sastanke ,upoznavali se a ne ko danas sve nabrzinu i brakovi traju godinu dvije.
...napokon,počinje...
Kad bi znali kakav je to odron od festivala ne bi ni dolazili.
Grandiose delusions