Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote mi sve na nekim listama, a narod krezav i gladan.
........sve zemlje koje su svoju ekonomiju bazirale na turizmu, danas su u banani........... .......grčka, španjolska, portugal, hrvatska ..........cijeli mediteran...... apartmanizacija na štetu bazne industrije............
kod nas u beiha je najjaca industrijska grana primanje sadake od medjun. zajednice
Za samo 250 KM mozete provesti dva dana sa doruckom u minskom polju
Zaputis se iz Sarajeva prema Mostaru... krajolik ocaravajuci, al nemaš nijedne jedine klupe ili odmorista dostojnog čovjeka.
Jesmo kurac.. Jedan jebeni aerodrom imamo..i 20km autoputa..
Ih, još da znamo naplatiti svoja bogatstva kako to drugi rade, bili bismo na konju. Svuda ti naplate i onaj zrak što dišeš, samo kod nas besplatno: ući na Baščaršiju, preći preko Starog mosta, ući u Begovu džamiju ili katedralu... Da uzmemo po marku, cvjetalo bi sigurno.
Baš zamišljam kako bi se Sarajlijama svidjelo da im neko naplaćuje ulaz na čaršiju.
mi nikakve industrije nemamo, ergo cisci zrak i voda za turiste ne postoje na planeti
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Da, sad kad je voda odnjela vecinu mina nizvodno, turizam opet raste.
STRANCI SE BOJE DOĆI U BIH DA IH NE OPLJAČKAJU , UBIJU, NE STANU NA MINU, NE SEXAJU..
.....samo dođite........vaš auto je već ovdje............
uvod u raspad
STO LAZETE??? A sta to mi imamo sto drugi nemaju???
klix.:)
s ovim politicarima - tesko i to! Nisu u stanju sacuvati ono sto je ostalo od Titinog vakta a gdje je Austro-Ugarska, Osmanlije.....
e osmanlijama se mora priznat da je stari most i stari grad oko njega pravo remek djelo