Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je slika sa vrha?
bit ce polako, covjek jos nije sebi dosao
Bjezi glupane ko tebe ista pita
Gdje je slika sa vrha? Bar si mogao neku fotomontažu druze.
Varalica
Boga mi ko da ga je neko natjerao
Svaka cast majstore, dobro dosao kuci.
Tek smo ga sad najebali...
Bravo Tomo, ovo je ogroman tvoj individualni uspjeh i hvala sto ces posijeliti svoja iskustva i emocije sa ovog putovanja! Velika stvar!
Bravo Tomo 👍....
Šta ti je reć sportista... Detonacija talenta i snage u 50 toj godini. A poduhvata i rinake
- Primož Roglič (SLO), danas je osvojio 4.Grand Tour (Giro di Italia). - preko 500 Slovenaca plninara Almpinista je popelo ovaj vrh. - Lejla Tanovic (BiH), prva u svijetu na UCI ljestvici. Svi skupa imaju manje halabuke nego ovaj. Stvarno razmišljam šta je on to posebno uradio pa da se spominje ovoliko? Šta je recept za ovakvu medijsku naklonost?
Hajde se probaj, za početak, popet na Trebević, možda ti bude jasno šta znači osvojit najviši vrh svijeta, skoro 9 kilometara iznad nivoa mora. Za to je potrebna, u najmanju ruku ista, ako ne i bolja fizička sprema nego za biciklizam
Pojma ti nemaš. Neupućen si. Ja sam se bavio biciklizmom i znma šta pričam. Ponekad protegnem noge i s ovim alpinistima i vidim ko je ko. Znam bar 5 Alpinista iz BiH koju su 5 kopalja ispred ovog šminkera al je problem što su momci van Sarajva. Najbolji je Zeničanin. Baj d vej biciklizam je najteži sport na svijetu. Grand tour traje 21 dan. pigledaj etape na Girondi Italia. Uči malo. Ikre
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Gje je slika?" 😆 // Pa vi niste normalni. Covjek tek stigao. Kad se zivi u svijetu prevara i lazi nikom se ne vjeruje. A i slika, sliku bar danas moze smontirati svaki malo napredniji korisnik racunara. // Strpimo se do srijede, kako Tomo rece. - Svaka cast majstore!
Cestitam 👌
Tomo lave, svaka čast
Svaka čast.🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦
Dobro se vratio legendo nasa. Brz oporavak i jos puno uspona zelim
Ranjeni orao.
bravo