Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide raja na Tajland da udara shemales ili ti ga ladyboys xD
Divne su, a u sexu fantastika
ko gao ima priliku treba da posjeti Tajland ne samo Bangkok .. ja sam ove godine i jedva cekam da opet odem ... mnogo ljubazni ljudi .. zive vecinom u neimastini al su svi sretnii
U Bankoku se ima šta i vidjeti...ludnica na zemlji, ostalo je predosadno
šta ta sex industrija radi i tranže...........
Tajland je zakon! Sve u jednom, odmor, zabava, dobra i jeftina hrana, prirodne ljepote...a ko hoce umocit ima svega, musko, zensko, lady boy... Bila dva puta, extra!
Jesil umocila?
ladyboys i cobra whiskey popularniji od louvrea
ima ovih azijskih zemalja što su prihvatile kapitalizam, ćute i rade, Vijetnam, Tajland, Singapur, Kina, Malezija, sve bogatiji
bogatije? u Singapuru pizza costa $50 - Singapur je najskuplje mjesto gdje sam bio u zivotu.. Kakav London, Dubai .. zgrozio sam se.
Ima na Tajlandu svega,raj.Ali,malih djecaka na izvoz,pa ponajvise dolaze turisti iz Danske,Svedske,Holandije.Nekako im toplije tamo,sta li?Onako srednjih godina,da se ogriju malo.
a gdje su sad ustaše da komentarisu brojke posjetilaca u Splitu, Dubrovniku itd
Tip ni prepisati ne zna kako treba. 1. Pariz je daleko najposjecenija destinacija sa 31 milion posjeta samo u hotelima. Medjutim poenta je ta da je administrativni Paris zapravo samo centar Parisa kojem administrativno ne pripadaju ni Versailles, ni La Défense, ni mnogi drugi. Tako da su brojke zapravo samo iz strogog centra, medjutim ni one nisu dobro prepisane od MasterCarda. 2. Administrativni Paris prema MasterCard ima 18,03 miliona posjeta, a ne 16 miliona kako je napisao magarac.
Isto tako, Dubai nema 16 miliona posjetioca, nego 15.27 miliona.
sve tako, samo Pariz, London, NYC imaju ogroman broj putnika koji su tamo na business - a ne kao turisti. Pa kako objasniti da Milano ima 1.5m vise turista od Rima .. MIlano na 9. poziciji i ima isto putnika kao Istanbul?
.............One night in Bangkog.......(ima zanimljivo ime sto jes jes)
malo bang bang malo koka.. zato je najposjeceniji