Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jok ba, grijesis u par pretpostavki. nisu me j.e.b.a.l.i., ali jesu nudili da me j.e.b.u. kad odes tamo i vidis sta je i kako je, a ne da kenjas iz tvog bosanskog seoceta iz kojeg nikad nisi guzom mrdno, e onda cu prihvatiti tvoje argumente. a suplju pricu - nikada. bosnjo sam i musliman, ali kad sam vidio neke od tih stoka tamo (ne sve naravno), postidio sam se svoje vjere. cafiri nad cafirima. 5 minuta jednog takvog cafira u kazinu bi moglo platiti hranu za godinu dana za nekoliko hiljada ljudi. sellam alejkum brate.
Ko nije valjan covjek, on nije valjan covjek, rodio se on u sredistu Vatikana ili u sredistu Meke. Covjecnost je odraz stvarnog razumijevanja i proziranja onoga sto sustina religija porucuje.
hmm, kako opisujes izgleda da su i tebe j.e.b.a.l.i, a sto se tice muskaraca i djece najveci rekorderi su zapadno - krscanski - pedofili. PU
i kino zabranjeno u arabiji? nisam ovo znao. a ti cuuuj pojma nemas i samo blebetas suplju pricu hiljadama kilometara od sudije i tog dijela svijeta. nema vecih cafira od saudijaca. valjda sto su puni krvavih novaca od nafte a nemaju ih gdje potrositi u svojoj zemlji pa jos vise pobjesne u bahreinu. gori su alkoholicari od rusa i kockari od kineza, a j.e.b.u. sve sto stignu, zene, muskarce, djecu.....
neces se povaljati u blatu koje prizeljkujes, novinarska svinjo, jer malo je saudijaca kakve ti zelis da vidis. na izvoru islama zive normalni ljudi, muslimani, a vi obezmoraljeni, obogaljeni, grcajte u domacoj kaljuzi i uzivajte dok jos mozete.