Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bujrum braco. Lijepo se provedite i uzivajte. Zauzvrat ostavite nam lovu za usluge i pocistite smece iza sebe.
Allah vas nagradio usput receno...
jbg ne vole da ciste, navikli na sluzavke. al nije strasnu dodati ba cijenu još malo pa od toga platiti da se cisti
Oslobađanje Vlašića 1995. od strane ARBiH- Prekretnica koja je pokrenula niz oslobodilačkih akcija. Briljijantna akcija koja je zadivila i Amerikance. Svi svjetski generali su govorili da je to praktički neosvojiva čettnička utvrda, ali je general Alagić dokazao suprotno. To je bila i nadljudska borba sa nevremenom. Pored pobjede nad čettnicima, borci ARBiH su pobjedili i zimu. Veličanstvenom pobjedom Armija se popela na ''vrh svijeta'' gdje se nalazio veoma važan repetitor.
@BegovskiOporavak zar nije 94-a? Usput receno do kraja rata su Srbi drzali Babanovac i srce Vlasica.Mi smo dogurali do Paljenika i uzeli Galicu,sto je svakako veliki uspjeh.Međutim Srbi su se povukli sa Babanovca tek nakon sporazuma,a sve je bilo očuvano na Babanovcu i nakon toga krece pljacka
Mogli bi malo popraviti asfalt u dijelu pored skakaonice i vodovod a o kanalizaciji da ne govorimo. U Sarajevu popravljaju bob staz a na Bjelašnici ulažu milione. Vlašička skakaonica će morati na kraju da se sruši. Jedino Pero nešto radi za vlašičku turističku zajednicu. Dok na Jahorini ide već šestosjed na Vlašiću se skijaši još vuku ski liftom. Hotel pored staze je ruglo.
nekad boli ljepo...
I uživaju u isparavanjima sa prve benzinske pumpe na planini. Usput rečeno da je ovo napravljeno u Njemačkoj cijela opčinska uprava i investitor bi bili na promatranju na psihijatriji jedno 10 godina da se postavi dijagnoza.
Ljudi, kad shvatimo da akrepi koji nama dolaze kao turisti kod kuće važe za (barem socioekonomski i kulturološki gledano) fukaru, onda ćemo imati realniju sliku o njima.
@Spliff.Master Zamisli tek onda od koje smo “fukare mi” kad nas toliko ta arapska “fukara” hrani. Većina hotela po BiH bila bi prazna da im arapske “fukare” kase ne pune. Da ne govorimo o drugim ugostiteljskim objektima ...
Mi imamo ono za šta bi oni i guzice i dali: vode i zelenila. Mi smo za njih lordovi. Jebi im mater.
Ma nigdje veze, konobaru kazem daj pivu u hostelu kaze nema, zbog Arapa gazda zabranio, mrs
kad nema njemaca dobri su i arapi, al u qrcu
@Division NIje nama dobar niko.
Arapi su gosti koji dnevno po osobi troše 500-1000 KM, dok god se oni ponasaju u skladisa zakonskom normativom svakako su dobrodošli...
Gdje je ovo ??! :D
Neka nama Arapa, turizam je najbolja i najčistija privredna grana....
de ne lažite o arapima. najviše domaćih gostiju i iz hrvatske.
Ja ne znam ko je vidio para od njih osim onih sto im izdaju kombi. Na Vlasicu se tako bahato ponasaju jer smo im mi to dopustili. Jedu lubenicu na krevetu, brisu cipele carsafima. Gledam neki dan, dosla porodica kod Salaka da jedu, muz hoce da proba svu hranu prije nego naruce, jadni Sejo se razletio a nakon probanja samo odose. Svasta cemo sebi dopustiti!
@Idol ocito nemaš pojma,sta je turizam...
aahahaha
nema prljavijeg i poganijeg naroda
od tebe
tjb od vas vlaha
pogan prljava
Dovedite migrante tu odmah će arapi uteći ...tako je bilo i u Bihaću prije dvije godine .
Ovo je krvlju oslobodila ARBiH i eliminisala tzv. ''VRS'' čettnike koji su svakodnevno granatirali Travnik i njegovu širu okolinu. Zauvijek bosanski Vlašić. Vječno hvala borcima i gazijama veličanstvene ARBiH.