Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel mogu da halalim peskir umjesto kazne 400 maraka ?
Umotaj im 200€ u peskir i dadni im
E ajde da vidimo i tu budalu koja će doći da preuzme peškir. Mislim, slažem se, treba spriječiti to bahato ponašanje, samo ne znam kako ćete znati ko je ostavio peškir.
Aha, i šta je bilo dalje, jesi li platio kaznu? Pretpostavljam da pričaš iz ličnog iskustva.
Dobro je sto imaju bilo koga da im stavlja peskire na plaze......odes na odmor ko u popravnu ustanovu
Ko kaže da je moj peškir
Hrvatska je propala, mrska zemlja u koju imam želju da više nikad ne odem
Samo sklanjati sve one koji su tu prije 8 ujutro.
Kao i mnoge stvari, ljetovanje je individualna stvar. Svako bira ono sto mu odgovara. Los smjestaj i uslugu cete naci svugdje u svijetu. Cijene su stvar ponude i potraznje. Ono sto je sigurno, Hrvatska ima jednu od najljepsih obala u Europi, a dobro kotira i na svjetskom nivou. Napredovali su mnogo zadnjih godina.
Hrvatska je prije za nas bila povoljna jer je blizu i ima bas lijepo more. Medjutim sve ostalo je ispod prosjecno, apartmani komunisticki, usluga obicna, i sve sto nude su plaze. Kazem prije jer nismo bili povezani, sada ima mali milion destinacija za manje novca uz bolju uslugu.
Bolje reci da nemaš novaca za kvalitetan smještaj,nego lupati gluposti
Nekad je bio vakat kada sam isao u mjesta gdje sve tresti od muzike i kica. Poslije je doslo vrijeme "luksuza" i all incl. Luksuz pod znacima navodnika jer nije to pravi luksuz gdje ko stoka cekas u redu sa tanjirom da ga napunis a ako tebe najgora Evropska sorta. Sad je vrijeme Robinson turizma, na plazi sa maksimalno 3-4 porodice, mir i pasteta sa kiflom. Jeftino nije, ali nema boljeg odmora. Hrvatska obala se ubila za taj tip turizima.
Marš smradovi
Pa kad trazis mjesto a nemozes naci tada si za kaznu
Nema peškira koji vrijedi 400 KM.
Dodješ ostaviš peškir i odeš se kupat. Nakon sat vremena se vraćaš peškira nema 🤣 ne smiješ ni otici kafu popiti, a za jelo da i ne govorim 🤣
Odkad u hrvatskoj marke platno sredstvo
Ma ja sam bila i u Tu,doduše pp je bio ne all(što ne bih ni da imam love platila jer nisam na godišnjem da bih se prežderavala)I meni je ljepši Jadran.trenutno sam u Tucepi i skoro svaku noć ima program,Ma blizu ako želim više,domaćini su mi odlični...i nikad netrpeljivost nisam primjetila.Lezaljke imam u pola cijene kao i smještaj,višegodišnja sam na istom mjestu.
Mogu pisat kaznu ako me stignu heheh
U Novom Vinodolskom imam apartmane, a rođo u sklopu apartmana ima i restoran. Ako se zateknete u Novom Vinodolskom, pravac restoran Star Pošta, najbolja klopa u gradu.
Hoce bit kakvog popusta za nas s klixa :)