Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo bio genije od zene.
mogli ste bolje slike postaviti...npr stadioni
Ovo me baš iznenadilo...Očekivala sam od nje još mnogo divnih projekata. Ali i ovako je ušla u legendu. Najbolji primjer hrabrosti i kreativnosti.
Jedan napisa da je Zaha Hadid primjer muslimanke, a drugi mu kontrira da to što je muslimanka nije bitno. Znači, kad osobe s muslimanskim imenima ubijaju i prave sranje onda je to njihovo muslimansko ime, a kada muslimanka Zaha Hadid gradi veličanstvene građevine onda to što muslimanka nije bitno. Zanimljivo.
najbolja ikad !!!
A ko je Fahri uvrno tornjeve
RIP legendo
Bar da postavite slike gradjevina da ih vidimo...
https://sayrithy.files.wordpress.com/2010/10/architecture_ebook_zaha_hadid__complete_buildings_and_projects1.pdf
@architect Nista bez arhitekte :)