Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo bolovi care moj..... Ovi Kinezi prekucali planetu u svemu....
Bolje ti je da joj šupak poližeš
fkt ovo izgleda više nego bolno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas politicari narodu podvezuju 20 Godina mozak pa niko nista ...
Moja zena nosi 41. :(
ja se sav "najezio", jbt kome su bitna stopala, ja uvijek pogledam prvo lice, ako mi je po ukusu bacim pogled prema grudima i guzi, ako i to prolazi, sto se mene tice njen sam.. :)
Gdje Papa, da ovo pokusha oprat....
Uvijek bilo teško pizzu dobro prodati.
a bolesnika u redakciji klixa cccc
ajmee
Skinite vise ovu sliku sa naslovne jebala vas ona. Smuci mi se svaki put.
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
Perverzna nacija do jaja.
Sto su uvijek na zenama eksperimenti ?
Ne mogu da vjerujem da i clanak o kineskoj tradiciji stopala neki povezu s politikom u BiH.Nije bolest sve sto boli,dovidzenja pameti.
isto ko zvrk bureka
Ovo je skroz odvratno. Ne mogu da vjerujem da je ovo nekom moglo bit simbol ljepote.
Nama ovo nije normalno, ali ako je to njihov način iskazivanja ljepote, i da žena nije natjerana na ovaj čin onda je sasvim uredu. Njihov izbor, njihova stvar.
Kinezi, vazda nakaradni bili.
Jel' moguće da ovaj članak još niko nije uspio povezati sa politikom u BiH? Ček', da ja probam.... Ovako i nas političari vežu........ već dvadeset godina........