Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto cesce blokiranje saobracaja i suvisnih automobila na ulicama SA, to bolje. Papku se ne uzima bicikl za 100 maraka, ofirno izgleda na njemu. Bolje autom na kaficu u grad.. i tako hiljadu dusa, hiljadu automobila. I disemo na skrge, sto kazu.
Dok sam trčao, mislio sam na ove što se nerviraju jer ne mogu autom do šanka u kafani da uđu
Interesantni kadrovi
Predivno 💚
Samo Kenenisa Bekele
Na stadion Haseta i vrtite se tj. trčite do mile volje .... jbt zar se svakog vikenda mora blokirati saobracaj da bi neko tamo bio viđen kako trci ? Do kad ce trajati ovaj PRIMITIVIZAM ?!!!!
mrs na darivu i trcite sta se po gradu kurcite
Da niste ovim dronom napali Saudiju😂😂😂
Predivno :)
Lijepo svaka cast svake nedelje blokirate pola grada, samo dok se neko nađe pametan pa tuži i grad i drzavu
@ecipecipec1 Treba svake nedjelje zatvoriti za saobracaj. Dati građanima besplatan prijevoz u sredstvima javnog prijevoza. Da malo prodišemo, da odmorimo mozak i uši od haosa i buke.