Promo
38

Philips Lumea: Uređaj u koji su se zaljubile žene širom svijeta, pa tako i naše blogerice

Ana Bavrka
Ana Bavrka
Sezonski gledano, ljeto je već daleko iza nas, te je sada pravo vrijeme za napraviti ključne beauty pripreme za ljetnu sezonu. Znaju to i naše bh. blogerice, koje su stalno na izvoru novosti iz beauty svijeta, pa im je i beauty rutina uvijek u toku s aktuelnim trendovima.

A kada je riječ o njihovim beauty ritualima, posao im uveliko olakšavaju proizvodi nove generacije, koji su ušli ne samo u njihove, već i u naše živote, te od tada postali jednostavno nezamjenjivi. Jedan od tih genijalnih i nezamjenjivih uređaja, trenutno je Philips Lumea Prestige, inovativni IPL sistem za uklanjanje dlačica.

Svaka od naših bh. blogerica posebna je na svoj način, ali nakon korištenja Lumee Prestige zajedničko im je uživanje u slobodi koju im pruža dugotrajno glatka koža.

Ovaj uređaj je, čini se, na naše tržište došao u pravom trenutku, kada su žene postale zasićene dosadašnjim metodama uklanjanja dlačica i u konačnici nezadovoljne istima. Epilacije, depilacije, brijanje jednokratnim britvicama… Sve ove tehnike pokazale su se polu-rješenjima, u smislu da su davale djelimične i kratkotrajne rezultate, za koje je trebalo odvojiti mnogo više vremena iz užurbane svakodnevice. IPL tehnologija ne samo da je uspjela uštedjeti naše dragocjeno vrijeme, već je dala i stvarne, dugotrajne rezultate s kojima se malo koja metoda uklanjanja dlačica može pohvaliti.

Influenserke biraju Philips Lumeu Prestige

Nedostatak vremena, bol i osjećaj nelagode koje uzrokuju epilacija i depilacija, te problem uraslih dlačica koji se najčešće događa pri korištenju britvice, samo su neki od razloga koji su naše influenserke potakli da isprobaju Philips Lumea Prestige uređaj i otkriju zašto je on toliko popularan.

Tretmani Philips Lumea Prestige uređajem, na glasu su kao vrlo jednostavni, brzi, bezbolni i smanjuju dlačice na nogama za čak 78 posto u 12 tretmana, te rezultiraju sa 6 mjeseci glatke kože i bezbrižnog uživanja.

Ana Bavrka oduševljena je rezultatima i glatkoćom kože. Philips Lumea dala joj je osjećaj slobode u svakom trenutku što joj je iznimno bitno radi posla kojim se bavi.

Sarah Čerkez, Foto: Sabina Hodović
Sarah Čerkez, Foto: Sabina Hodović

Sarah Čerkez ističe kako uz dugotrajno glatku kožu, prednost Lumee Prestige su i bezbolni tretmani koji su ujedno i potpuno sigurni i iznimno brzi.

Iman Karović
Iman Karović

Kako kaže Iman Karović, predivan je osjećaj imati glatku kožu i ne razmišljati o odlascima na depilaciju. Posebno joj se sviđaju specijalno dizajnirani nastavci za različite dijelove tijela koji daju maksimalnu učinkovitost tretmanu.