Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan sebe lazem da nisam ruzan
ja bih volio posao tek toliko
6. klix će prestati s ovim retardacijama od vijesti
ja nista od toga nikad nisam rekla a ni bilo ko koga poznajem
i ovako se u 90% slučajeva postaje narcisoidni čovjek
Nemam dovoljno novca za odlazak u penziju Ovo je također laž koju sebi ponavljamo. ... HAHAHHAHAHA vi niste normalni majke mi
hvala ti sto pratis moju karijeru, hu iz ju
e i ja sam to htjela komentarisati, pa to je smijurija, ovo je napisano za neku Dansku ili Njemačku ili Švedsku a ne moze se definitivno odnositi na nas.
e, što se nalagaše ali nama :))
Trik 4, penzioneri u RS jednostavno nek shvate da mogu da zive sa 157 km mjesecno penzije.
cak 5 KM dnevno, luksuz
"Jednostavno ne mogu skinuti te kilograme viška " Zene nemojte da se brinete..Werther ce vam napisati pjesme bez obzira kako izgledate..Samo nekim na papiru A4 format..A drugima na kartonu..
Hmm.. Mislim da sam vec ;D No imam jedno zanimljivo djelo,sto bih s tobom da podijelim.. Nije pjesme,vise filozofija :D
na džambo plakatu????
PRIKAŽI ODGOVORE (18)