Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih sportova, najvise kalorija sagorijeva prezivljavanje sa 250 € u BiH.
Uffff kakav komentar. I zalostan, i smesan i crn i istinit
to obavezno, sport preživljavanja, ulitmejt survajvor uživo 24/7
Ovi veze nemaju, najbolji sport za sagorijevanje kalorija je šah, kad ti protivnik kaze šah-šeh-šuh, odma te hladan znoj oblije, ne znas sta bi ni kud bi, a pogotovo ako se igra na sat, pa ono lupanje po satu u cajtnotu... uhh... tako par dana i manekeni kad te vide budu na aparatima :)
dvije cokolade od 100g
ja sam cuo da counter strike przi kalorije
zašto su gejmeri debeli?
I najviše jebe koljena,5 godina trčanja po betonu i halalis koljena do kraja života
A kad je Golubović pričao da su mišići od trčanja, vi se smijali
Sve zavisi od brzine i tempa
Pa sve zavisi kojim tempom trcis. Ako se uporeduje trcanje umjerenim tempom onda borilacki sportovi trose vise energije od trcanja.
Poznata stvar odavno, otkrio si Ameriku. Pritom nije isto da li sat vremena trckaras kao penzioner ili kao neki kenijac...
a sex ?
joj sto mrzim ove kupljene clanke o preozbiljnim temama koje idioti svedu na 3 recenice